Radio

dimecres, 11 d’agost del 2010

Bikecampus 2010 Marc Treyter / RADIKAL-BIKES



Arnau:

Be doncs al primer dia hem vaig despertar a les 8 i vem anar cap a la casa de colònies, una masia bastant antiga. I hem vaig trovar amb en Xevi petit i uns quans més.
Després vem fer un joc a dintra la casa perquè plovia. El dia seguent ja vem anar a fer una excurció com cada dia i a la tarda uns jocs igual que després de sopar. Per cert, el menjar estava molt molt bo.
Els monitors són els millors, super enrullats.



Xavier:

Dos dies abans de comenzar el bikecampus de Banyoles ( Arteman i Mauri ), ens van avisar de que s'havia anul.lat per manca de nens i per desacord amb la casa de colònies on es tenia de portar a terme el campus. Gran desil.lusió la que va tenir l'Arnau perquè ja feia molts dies que esperava el moment d'anar cap a Banyoles. Hauria estat aquest, el quart any consecutiu que anava en el mateix. Amb tot, sabiem  que Radicalbikes amb Xavi Ferrer i Marc Trayter al capdevant habien engegat un altre bikecampus que comenzaba dues setmanes després. Així que ens posar en marxa i amb cop de teléfon, aquella tarde mateix, la cosa va quedar solucionada. Per fi l'Arnau podia anar a un bikecampus aquets estiu.
Cal veure el bé que s'ho va passar el noi, va tornar a casa com nou i amb ganes de tornar a repetir la nova experiéncia d'aquets campus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada