Radio

diumenge, 22 d’agost de 2010

Acampada a Calella 180810

Distancia recorrida: 39,44 kilómetros

Altitud min: 4 mts., max: 641 mts.
Desnivel acum. subiendo: 1.247 mts., bajando: 1.435 mts.

 

Quin goix que fem
Dimecres 18 d'Agost del 2010, sortida a les 8:00 del mati cap a Calella.

Xavier:

Primer entrebanc, posar la cadena vella perquè la que vam posar ahir  i saltava molt ( plats i pinyons amb més de 2000qms. ).
Segon, el cami d'anar a Can Draper estava tallat per obres, i vam tenir que agafar la ctra. d'Olzinelles ( amb forta pujada ) fins el primer pont, i empalmar amb el PR de Sant Celoni a Olzinelles.
Passan per la Creueta fins a la cruïlla amb el camí de Vallgorguina i per sobre de Ca l'Agustí  cap a Sant Martí de Montnegre, després parada tècnica per recupera-nos una mica. Cinc minuts i torne-m'hi que no ha estat res. Arrivada i aturada a Sant Martí per esmorzar, ens separen 23qms. de casa i 1h. 45'. Tenim molta gana. A mig bocata arrivan dos nois del Bike Llinars, que van pujar per Fuirosos i la fem petar una estona.
Deu minuts i ells marxan, així que nosaltres ens posem en marxa cap a la ermita de Sta. Mª de Montnegre i anar pujan, una mica amb la mosca al nas perquè començàvem a estar cansats. Parem un moment devant l'ermita, fem foto ( per cert, moguda ) i torne-m'hi. Al cap d'un qm. vam començar a veure el mar. Menys mal.
Empalmem amb la pista que ve de l'Esplai, molt ample, amb fortes baixades i alguna corva considerable. Ens trobem amb la Roca de Sant Andreu i anem baixant per anar a buscar el PR que ens tenia de deixar prop del Far de Calella, però no controlo bé els espais entre punts del mapa i recolem 1'5qms., després veig que ja anavem bé. Seguim endevant fins el PR. Camí amb efecta tobogan gairabé fins el Far, agafem la N-II aproximadament en direcció Sant Pol de Mar uns 400mts. i ja arrivem al Camping Roca Grossa. On ens esperava la Mercè.
En total 45qms. 3h.15' i 4h. de excursió.


Roure caigut aquest hivern per les nevades

Començavem a veure el mar


Només arrivar a muntar la tenda


Una bona experiència i felicitar a l'Arnau per l'esforç.

2 comentaris: