Radio

dilluns, 12 de juliol de 2010

Última carrera Trofeu Caixa Girona a " Porqueres "

Arnau:

Aquest diumenge passat es va celebrar l'última carrera de la Trofeu Girona a Porqueres.

La Orbea es va portar molt bè en tot tipos de terreny. La carrera es feia en el mateix lloc que l'any passat.
A mi i a l'Arnau Donate ens van cridar a la graella gairabé junts i vem sortir des de la primera fila. Van xiula i la carrera començava, em poso primer uns segons però els altres també corren i... perdo posicions però només 3, i a la pujada em petina la roda de darrera i caic pero em quedo a la mateixa posició. El Donate m'atrapa però just abans de la baixada l'adelanto i l'hi trec uns metres. Em passa un noi de primer any i m'enganxo a ell, però just després se sent un soroll i es troba al canvi a sota el plat i després torno a estar igual. L'Arnau Fernandez m'adelanta i no el puc seguir. Després venia la pujada forta, a platillo i pinyò dos i anar fent, adelanto un de segon any però em torna a patinar la roda i he de pujar a peu, ja em faltaven 5 metres per arriba a dalt, tot i això el de segon em passa i arribo a dalt i al torno a passar i ja no l'hi vist més.
Després venia un tros de trialera molt tècnica i abaix un tros de pista ràpida i llavors un cami molt estret i tecnic fins al arribar a la meta. Finalment quedo 8 de la general i 4 d'infantil de primer any.

Pero al meu amic Donate trigaba molt però finalment arriba i es que s'havia marejat o l'hi havia agafat una "pajara".

Recuperat aviat i que et vagi molt molt molt bééééé per Londres eeee!!!!!!!!
Ja ens veurem a la Gironina.

BTTerus al poder!!!!!!!!!

Xavier:

Com molt be diu l'Arnau, aquesta era l'ultima cursa d'un Trofeu Caixa Girona 2010, que fen una valoració ràpida, en trec molt bones impresions. Ha estat en aquest campeonat que l'Arnau ja feia el recorregut com els grans i això ens donaba un alte sensació. Era una sola volta així que quan donaven el tret de sortida i el perdies de vista ja només quedava esperar entre 45' i 1h. depenen de les exigències del circuit, dels accidents o de les averies, i ja se sap " el que espera ... "
El mes de Juny, temps d'examens, no ha pogut entrenar molt i no ha fet cap cursa, però aquets Juliol ens hem posat les piles i això s'ha notat en els resultats en les carreres un cinqué i un quart lloc, aquests en circuits molt exigents.
Sí s'em permet un altre apunt, diria que aquest campionat no es tindria que allargar tant, perquè a mig Juliol ja fa massa calor i els corredors pateixen molt.

Es fet un campionat perfecte. 

1 comentari:

 1. Hola!!

  Felicitats pel 4rt lloc a la general =)

  Voldria aclarir que no em va donar una pàjara sinó que em vaig marejar per no beure aigua i vaig haver de parar unscinc o sis minuts...

  Ah! i he anat a Estats Units no a Londres

  Adeu!!

  ResponElimina