Radio

dimarts, 6 de juliol de 2010

Trofeu Caixa Girona, Mont-ras 030710

Arnau:

Vem anar a Mont-ras al dissabte el matí pero la carrera era a la tarda, i vem aprofitar per fer una volta al circuit amb el meu pare mentre que me mare llegia en una ombra "la unica de tot el poble".
El circuit ja començava amb pujada tot i que era només el principi. Després arribaven les pujades de devo i trialeras impresionants de rocs, pero hi havien dos pujades que degut a pedres i esglaons s'havien de fer practicament a peu.
Conclusió: un circuit molt maco pero molt, molt exigent.
Vem dinar i la gent cumençava a arribar, com l'Arnau Donate i molts més amics de per allà, vem rodar una mica amb el Donate fins a l'hora de la sortida.
Finalment van xiular, i la carrera cumençava, vaig sortir força bé pero no vaig durar gaire perque els de segon any em trapitjaven els telons. Amb l'Arnau vem anar adelantant a les noies fins que a la trialera en va pasar a una que jo no vaig puger passarla i era molt lentaaa !!! i la vaig vulger adelantar pero amb vaig caure, ( que torpe), i em van passar un altre cop, i al meu amic m'anava treient metres fins que ell també va caure i es va pelar el genoll que hi tenia punts i el vaig adelantar a una pujada bastant forta, llavors era jo qui li treia metres moc després vaig adelantar en Pau. La moto de cap de cursa em va adelanta, pero poc avans havia fet caure a l'Arnau que per segon cop, queia. Al arribar a meta m'entero que un altre amic s'ha caigut per culpa d'un problema mecanic i s'ha trencat la clavicula, pobre nanu...

Coclusió: un circuit massa exigent que tothom havia de caure.

BTTeterus al poder!!

Xavier:
    
       Després de fer  una volta de reconexament del circuit , em va semblà força exigent, però molt maco. Hi havia pràcticament de tot, trialeres, fortes pujades i baixades, trams molt ràpids... Vam fer el recorregut en 51', molt xinoxano utilitzan pinyons grans perque a la tarde calia tornar-hi i a un altre ritme.
Llavors teniem que dinar en una ombreta del poble i esperar l'hora de fer les inscripcions i l'arrivada del corredors. El dia, assoleiat i molt calurós, clar, ja estem a Juliol.
2/4 de 7 de la tarde, per fí arriba el moment de la sortida,  l'Arnau torna a sortir desde el darrera però l'hi fan un forat i a la pujada pot recuperar algunes posicions. S'ha classificat 5é i un temps de 41' . Molt bon resultat tenin en compte que no a competit en tot el més de Juny i ha entrenat molt poc.
Felicitats Arnau.

2 comentaris:

 1. Estic d'acord amb vosaltres que el circuit era molt dur i sort, ens veiem a Porqueres.

  Ah!! amb el teu permís t'he agafat dues fotos pel blog

  a10!

  ResponElimina
 2. AAAh no pasa re per les fotus ja et passare les de Porqueres si vols XD !!
  Vinga adeu ja ens veurem

  ResponElimina