Radio

dissabte, 8 de febrer del 2014

Impresionant 1r dia 08022014

Ja hi tornem a ser! Ara també parlaré del DH. 
Avui dia 08 de Febrer he anat amb el papa a fer Descens, ell em feia els remontes i les fotografies següents. Per tant agrair-li la seva disposició de tot cor. 
Doncs després de dinar hem preparat el cotxe i la bici i em pujat muntanya amunt, aquí davant de casa. Feia un temps una mica tonto i anava xispejant de tant en tant però no ens ha fet retirar la parada. Hem anat a un saltet a fer 4 fotos i després he acabat de baixar. 
A la següent ronda m'he trobat molt i molt còmode sobre la bicicleta nova i les sabates noves. He trobat moltíssimes diferéncies amb l'anterior. Molt més estable i àgil, ràpida i maniobrable al cent per cent. No puc demanar més! M'espera una bona temporada 2014, tot a començat amb bon peu i que no sigui massa d'hora per dir-ho. 
En general hem disfrutat moltíssim del dia i estic molt content de com pinta tot! Gracies Papa! 

Tot just, el meu pare està iniciant un altre blog de fotografia: xavierolbephoto.blogspot.com.es

Aviam que hos semblen les seves fotos ;)


Amb la nova bici (Ventana).






Allà va una de Teable!

4 comentaris:

  1. y estas fotos se las enseñas a tu madre jijijiji joder noi pedazo fotografo esta echo tu padre,si no como saldrias tan....de esa manera jajajajaja.
    fantastico arnau,mis felicitaciones.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, sí claro, casi es lo primero que hacemos cuando llegamos, enseñárselas!!! Bien hay que presumir se esos saltos...
      Un abrazo

      Elimina
  2. seguro que será una buena temporada,con esos saltos y ese espectáculo que das ..!!!!! gran blog el que habéis hecho con esas fotos ,por lo que veo nos unen ambas pasiones,bici y fotos..!!

    ResponElimina
  3. Así lo espero, esa es la idea, disfrutar de la bici y dar espectáculo...
    Un abrazo

    ResponElimina