Radio

dissabte, 16 de febrer del 2013

No em despedeixo


Hola seguidors del blog, soc l'Arnau i us explicaré algunes coses que han succeit en la meva vida.
Explicaré que com a mínim per aquest any, em despedeixo de la competició amb BTT; el tema sicològic ja no el duia fi i a radera hi anava el fisic i per altre banda tampoc duia el tema de l'escola per on l'havia de portar, llavors la meva decisió ha estat deixar de competir i dedicarme a fer coses que em motivan i que em venen molt de gust de fer però sense deixar el món de la bicicleta. (Saltar, fer descens, tot de coses extremes pero amb una bicicleta entre les cames sempree!!).
Vull aclarí que mai dexaré la bicicleta, és com el que menja per no morir, pero que no sempre faré el mateix.
Tinc la gran sort de tenir els pares que tinc i que m'apollen en pràcticament totes les decicions complicades.
No deixare d'explicar les meves aventures i de les meves histórietes de la meva curta vida, i que sempre sabreu algo de mi.
Us deixo alguna foto del que aniré fent d'ara en endavant si no canvía res. :)
https://www.facebook.com/theoctanoikepark?fref=ts
Us guardo una sorpreseta per després de Semana Santa.   GAAAAASSS!!!!

Aquest matí cap ha fer descens després d'una lleugera pluja.
Com podeu vaure vaig amb una rigida pero va molt béé!! :)

 Truc: 360º.
 La Poma bikepark







4 comentaris:

  1. ultimamente la gente esta un poco rara,juanmaiden nos dejo hace poco en ascuas ,ahra tu nos dices esto ,aunque respetamos todas las decisiones de los colegas.espero que aunque sigas con la bici no dejes de aportar aventuras nuevas al blog,recibe un cordial saludo.

    ResponElimina
  2. Cada etapa de la vida, es com es no es pot anar contra de les inquietuts que un te, s´han de tirar endevant i gaudir de diferents vivències, ets mol jove i la vida es llarga, i tot te un anar i tornar.

    salut i bici ens veiem
    m.a

    ResponElimina
  3. Arnau, el meu lema MENTE CUERPO CORAZÓN és un eix que sempre ha d'estar alineat. Tal com ho exposes ho trobo molt coherent. L'únic consell que et puc donar es que disfrutis les teves inquietuds però sempre sense deixar de banda l'estudi. Mira, casualment publicaré en breu una entrada sobre mi i en un dels punts de la meva vida, quan feia atletisme, el meu entrenador que va ser campió d'Espanya entre d'altres fites em va donar uns consells. Mira-t'ho quan ho publiqui perquè potser et serà d'utilitat.

    Una abraçada i endavant amb tot!


    Ah! les fotos són collonudes. Impresionant com desafies la gravetat.

    ResponElimina