Radio

dissabte, 23 de febrer del 2013

Neu i més neu

ARNAU:
L'entrada anterior del meu pare no a durat massa, però aquesta mareixia la pena explicar-la, ja que com us vaig dir, no deixava d'anar en bici ni de viure impressionants aventuras que sempre recordare amb la meva apreciada bicicleta, com sempre, entre les cames!

Avui dia 22.02.2013 m'he llevat dora per veure la nevadeta que tots esperavem amb candeletes i no la podia disfrutar de cap altre matera que amb la bicicleta i un molt bon amic meu, l'Adrià Serra, (fotograf i filmador) del nostra grupet de saltimbanquis. 

La sorpreseta que vaig dir que tenia guardada per despres de Semana Santa, consistia en la meva EDIT COMPLETA de video. Fent descens i saltant amb bici per les rodalies del poble, i avui tocava grabar el descens navat.

L'he anat a buscar amb cotxe a casa seva a les 10h 30min. (Papa de conductor). I ens a portar gairebé fins la sortida del descens per qué els gruixos de neu en el camí començaven a ser importants. (El descens es a escasos metres del cap de munt de Sant Elies). 
Amb l'Adrià hem agut de seguir a peu uns 5 minuts i gravant alguna que altre escena per la Edit pel camí.
Al arribar a la sortida del descens, ens hem fet unes quantes fotos amb la neu i tot seguit hem comensat a baixar i grabar pel corriol.
Aquest caminet té uns 4, 5 o 6km de llarg mes o menys, ara mateix ni idea; i surt des de la cota 870m i baixa  fins la cota dels 340m. Ja pedeu imaginar el desnivell!!

Al arribar abaix ens hem mirat mutuament i estavem molls de cap a peus i amb fang entre les dents per dir algu.

AQUÍ TENIU ALGUNES IMATGES DE L'AVENTURA:
 Arnau i Adrià Serra.

Agafant les coses del cotxe per seguir a peu.

 Pujant.

A mitja baixada.

 Quan el papa ja tornava a casa. (Sort d'aquest papa, ^^)

 Sortida del descens.

Aball va que fa baixada!!

1 comentari:

  1. vaya panorama,espectacular el paisaje con tanta nieve..!!veo que la habeis disfrutado.

    ResponElimina