Radio

diumenge, 3 de febrer del 2013

LAHIVERNALBTT a Palautordera 030213

Avui l'Arnau a assistit a La Hivernal de BTT  http://lahivernalbtt.blog.cat/  a Sta. Mª de Palautordera en un dia fred i molt ventòs tal i com van pronosticar els homes del temps de la tele, a vegades l'endivinen. Moltes cares conegudes ja que corriem al nostre poble i un recorregut llarg d'uns 33qms. força trencacames.

hivernal
El recorregut


perfil_hivernal
El perfil
La primera part de la pedalada consistia en un circuit circular i més rodador d'uns 20 qms. amb alguns corriols i trialeres que han fet gaudir a l'Arnau de valent. Però després a la segona meitat de la prova ha estat un continu puja i baixa per diferents camins i corriols pràcticament a la mateixa serra, força cansino. Sí a tot això, afegim que s'ha quedat sense el fre del darrera a partir del qm. 25, dons no ha estat un bon final. Més de dues hores de pedaleo. Sort que no a pres mal. :)





3 comentaris:

  1. guapas esas fotos,piedras como melones y regueros que llevan al mismisimo infierno.
    este finde el dios eolo nos acastigado de valiente,y el frio a sido mas intenso gracias a el.
    un abrazo crack.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí es cierto, se encontró por el camino numerosos senderos i trialeras de diversa consideración que de no haber sido por la averia en el freno trasero hubieran hecho las delicias de este domingo tan ventoso y frio... :)

      Un abrazo amigo

      Elimina