Radio

dijous, 24 de gener del 2013

SERRALADA MONTSENY 230113

     Ahír pel matí, després de la desitjada nevada de la nit, vaig anar a donar una volta pels voltants de Sta. Mª de Palautordera, St. Pere de Vilamajor i St. Antoni de Vilamajor fent tota la Serra llarga fins a Terra Blanca. Ruta suau d'uns 20qms. i 1h.15' amb algunes pujadetes però gens tècnica. La idea era arrivar al GR97 ( de la Tordera al LLobregat, 115qms. aproximàdament ) on trobes un pla més avall de St. Antoni de Vilamajor amb unes panoràmiques de tota la Serralada del Montseny fantàstiques així poder contemplar aquesta maravella que tenim tan a prop de casa.

Serra Llarga
 
Turò de l'Home

Serralada del Montseny (invent fotogràfic)
 
Un servidor


 


 

 
 

6 comentaris:

  1. caray,que ruta mes bonica.otra mas para el curriculum,precioso el montseny nevado.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es cierto la ruta està muy bien y me va de coña cuando no tengo demasiado tiempo...

      Salud amigos

      Elimina
  2. Com imposa el massís del Montseny! Per cert, aquest invent fotogràfic que has fet, ahir mateix vaig descubrir una aplicació gratuïta per ajuntar fotografies i fer panoràmiques. Dóna molt bon resultat, l'únic que has de tenir cura cada vegada que l'obres és de configurar la resolució al 100% perquè sinó no surt gaire bé. Es diu Autostitch. Una abraçada i força als pedals amb aquestes sortides.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir, en vaig queda enamorat des de que era un nen i veniem per aquestes contrades a estiuejar i a passar els caps de setmana i enseguida vaig tenir clar on estaria jo, quan fos gran, i aquí em tens gaudin d'aquests racons...Pel que fa a la foto, bé, va ser una prova, intentaré baixar aquesta aplicació potser quedarà millor... t'agraeixo que em passis el nom d'aquest programa
      Gràcies amic

      Elimina
  3. arrrea cuanta nieve .....uyyy que yo este finde voy pal bergueda y creo que visto tu montaña...no se yo lo que me encontrare yo.
    la zona por la que te mueves es genial,eso si fresca de cojones.
    un abrazo xavier.

    ResponElimina
  4. Sólo fue una pequeña " enfarinada " bastante general y a cotas muy bajas de ahí la espectacularidad de la nevada. Y sí esta zona es fresca puedes imaginarte lo que te encontrarás en el Bergadá, allí sí que hace frio, lo sé de buena mano, hice la mili en el cuartel de Berga y aún recuerdo como lo pasé.
    Nada nada, ha disrutar del weekend, haga frio o no...
    Salud amigo

    ResponElimina