Radio

diumenge, 27 de gener del 2013

3er. Duatló Granollers ''Circuit de Catalunya''

Aquesta entrada tambe la faré joo,(Arnau) per que s'ho mareix. Comunicaré que avui 27 de gener del 2013,    he corregut en el meu primer duatló de carretera. L'Apreciat "3r. Duatló Granollers, Circuit de Catalunya". És finalitzava després de recorrer uns 5km corrent, uns 20km de bicicleta carretera i uns 2'5km corrents de nou.



  






No cal dir que que la millor part de cursa per mi han sigut els 20km de bicicleta afegint-me a pelotons d'uns 30 o 40 corredorsi adelantant a molts altres que tenia d'avant anteriorment. 
Els canvis de modalitat força bé per ser el primer cop, algun liu amb les sabates pero he perdut poc temps i també ho he passat fatal amb els meus apreciats bassons als 2'5km del final. 
Finalment de 276 corredors i 12 cadets he cadat en tercera posició i 200poc de la general. 

Una gran satisfacció i ganes de tornar-hi. 

Veure també aquest enllaç:
http://triatlobaixmontseny.blogspot.com.es/2013/01/duatlo-de-granollers.html

7 comentaris:

  1. Arnau,chico todo terreno.si esta ha sido tu primera vez en un duatlon.¿como acabaras la siguiente..? sin comentarios,seguro que mas de uno sabemos la respuesta.que crack,por dios..!!

    ResponElimina
  2. Estas fet de bona fusta, tot allò que fas, al capdavant! Doncs res, molta salut i força per a gaudir.ho durant molts anys. Felicitats makina!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Joan! ja li estic buscant feina al meu pare, haviam si hem porta ha algun altre abans del Març!! :D

      Elimina
  3. mira tu por donde mi santuario motociclistico sirve para que os metais la de dios en una duatlom.y nos das la alegria de un tercer puesto...noi mis felicitaciones mas sinceras,tu padre esta semana estara como el pez globo jajaja de orgulloso que estara.
    un fuerte abrazo crack.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues asi ees!! ya con un monton de ganas de hacer otro!! :)

      Elimina