Radio

dimarts, 22 de maig del 2012

2a edició 4h. btt resist-ter 190512

Aquest dissabte passat vam anar a Torroella de Montgrí per participar en la segona edició de les 4h. BTT Resist-Ter en un dia que meteològicament apuntaba emboirat i plujós. De fet va anar fent aquella mica de roina fins a ben dinat després va anar escampan i podriem dir que al final vam salvar la jornada.

Una competició que a priori semblava complicada perquè els Arnau's es van presentar com a parella es a dir, equip de només dos membres, això vol dir 4 hores molt dures i amb molt poc descans.

Ningú diria que porten 4 h. de btt
Al transcurs de la primera hora vam veure que teniem posibilitats de fer un bon paper estavem a poc temps dels tercers i així va anar fent fins acabar la tercera hora de cursa. Apartir de les hores als Arnau's van anar remuntant segons fins acabar tercers. Un gran final de carrera i molt emocionat.

Felicitats Arnau's heu fet una cursa inmillorable gairabé com professiolas.
Un merecut tercer lloc en el podi
Felicitar també als membres de l'equip Chain Reaction Cycles-Bike Area Llagostera que van assistir també a la carrera fent tots un molt bon paper, com 1r mixte equip de tres, i segons equip de tres masculí.

També ens van donar el premi com el teecer equip que va aportar més participants ( 9 )

4 comentaris:

  1. buenisimo,me encanto el final de jornada.terceros y podium.......!!!!enhorabona cracks....!!

    ResponElimina
  2. LA fotografia del canvi, m´agrada, un dia per recordar

    fins aviat i kms
    m.a

    ResponElimina
  3. mmmmmm......de relevos, veo que por por aqui tambien lo llevais todo por delante....

    ResponElimina