Radio

dilluns, 7 de maig de 2012

COPA CATALANA INTERNACIONAL, Sant Llorenç de Morunys 060512

     Gran cap de setmana per l'Arnau. Dissabte a les 9 del matí, des de LLagostera ja sortia amb tots els intergrants de l'equip per fer una estada en un alberg prop del poble. Va poder fer un parell de voltes al circuit i veure la crono dels corredors a partir de la categoria junior. Fins i tot un banyet a l'embassament de la Llosa de cavall. Vam tenir molta sort, tot i les previsions metereológiques totalment desfavorables, perquè al final només van caure quatre gotes el diumenge en les entregues dels premis.

     Ahír diumenge a Sant Llorenç de Morunys es va celebrar la tercera prova puntuable per la Copa Catalana Internacional. Com era d'esperar, van venir a disputar aquesta cursa força corredors cadets. L'Arnau que sortia des de la segona linia de la graella va anar de menys a més després de recuperar posicions per una sortida de cadena. En un circuit  força dur de pur btt amb molts corriols i pocs llocs pels adelantaments.

Tot i això va acabar en dotzena posició ( 6é cadet de primer any ) i després d'aquesta tercera prova s'ha situat 12é de la classificació general ( 5é cadet de primer any ).

També felicitar a tot l'equip, pel bon paper que en fet en cadascuna de les curses.

1 comentari:

  1. las participaciones del arnau en estas cursas son muy interesantes,ver como esta la clasificacion le da un merito aun mayor,es un crack ,siempre lo digo.quien pudiese tener su edad en estos momentos.las fotos son muy guapas ,de revista deportiva .saludos..!!

    ResponElimina