Radio

diumenge, 5 de juny del 2011

I KID'S CUP COPA CATALANA, LlIÇÀ D'AMUNT, 040611

Xavier:

    Ahír dissabte vam anar a Lliçà d'Amunt per participar a la Kid's Cup Copa Catalana, tot i que va ploure cada dia de la setmana, ahír va fer un dia força lleig, havia plogut molt pel matí i per la tarde sota un cel amenazador no ho va fer de miracle, quina sort.


    El circuit curtet com ja es normal en aquestes competicions, d'uns 3,5qms. però molt exigent, per les mecàniques i com no, també físicament. A la sortida l'Arnau va quedar situat a la segona linia de la graella i en els primers compassos de la cursa es va situar segon.







Va acabar la primera volta cinquè i així és com va arribar a la meta després de tres voltes. No està gens malament aquest resultat, sí tenim en compte la representació de la categoria infantil que va assistir ahír a Lliçà d'Amunt.

Arnau:

Després de dinar vem anar tirant cap a Lliçà. Al arribar vaig anar a inscriurem i a la cua hem vaig trobar al Josep Durant en Xavi i el Marc i ja vem xarrar una mica. Al cap d'una estona vaig enfilar-me al rodillo per escalfar fins l'hora de la parrilla. Desprès del xiulet hem vaig posar 2on. Tot i que va durar poc. De seguida hem vaig posar 5er. A la segona volta sem va treure la cadena i hem van passar 3 corredors, tot i que després els vaig passar a lo brutu com vaig poguer per que el circuit era molt estret. Finalment vaig quedar 5er. No esta malament per se una Copa Catalana. FINS LA PRÓXIMA.

2 comentaris:

  1. nada malament arnau,siempre tirando del mejor carro.si ahora te situas en estas posiciones,cuando seas mas grande seras un gran crack,tiempo al tiempo amigo arnau.felicitaciones ,....!!!

    ResponElimina
  2. Crec que les distàncies amb els primers ja no son tant evidents, i senten el teu aler al clatell.

    fins aviat

    ResponElimina