Radio

dimarts, 21 de juny de 2011

LA COVA, 190611

Xavier i Arnau:

    Ahír, després de molt temps de no fer una sortida tots dos sols sense tenir en compte els entrenaments, ens hem arribat a La Cova, lloc molt apreciat per a tots els bttros de la zona i que nosaltres ancara no hi haviem anat. Està situada a 1080mts. d'altitud darrera mateix del turó de Sant Elíes que és un altre dels clàssics de la zona.

Darrera d'aquesta roca es troba la Cova

   Un sol espatarrant, sort que hem sortit aviat, i amb unes vistes acollonants del Turó de l'Home, Matagalls, Pla de la Calma, el Puig Drau i finalment un cop a La Cova es veia Sant Elíes, Palestrins, El Corredor, El Montnegre i com no, tot el pla, Palautordera, Sant Pere de Vilamajor i un llarg etcetera.

Turó de St. Elíes els nostres peus
Turó de l'Home vist poc abans d'arribar a la Cova

Pla de la Calma

    Hem pujat des de el Castell de Fluvià per la soleia de Vallmanya, cap a el Polell, poc abans hem girat a la esquerra en direcció a Can Tarrer, després hem agafat la pista que bé de Can Tarrer cap a la pineda i amunt, ja sense treva. Puja que puja fins que hem passat la pineda amb uns repexons més que considerables i ja poc després hem arribat a La Cova. Tot el que que puc dir, es que és un racó precios i que val molt la pena anar-hi.

2 comentaris:

  1. una ruta muy guapa,que gusto nos da veros tambien en esta faceta de aventureros .saludos !!!!

    ResponElimina
  2. Impresionant paratge, la tinc apuntada de cara al setembre-octubre, ruta dura com ha de ser per dos fieres

    salut fins aviat

    ResponElimina