Radio

diumenge, 10 d’octubre de 2010

IX Copa Gironina 2010 a l'Estartit

Arnau:

Aquesta carrera era la primera que feria de 20km, i anaba a veure més o menys el que feria a partir d'ara.
Per començar hem vaig enterar de que no feian parrilla per categories si no que surtiam tots de cop, després ens van posar una pujada de 1km i mig d'un 29% de desnivell i molt pedregossa on tothom la feia a peu i quan arribaves a d'alt, estaves tan cansat que et costava molt cumençar a anar amb bona cadència, però bé, era qüestió d'anar fent...
Després vaig atrapat a un cadet i un infantil de segon any i vam anar un tros parlan i de cop passan 7 senglars creuan al camí i QUIN SUSTUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arriba la baixada amb moltes pedres i em va agafar una mica de flato però els dos nois als deixo enrera i comença un curriulet amunt i avall... poc després ve un camí de grava i que pujaba bastant i no hi havia manera de trobar bona cadència. Arriba un tros de carretera molt ràpida i després ja era tot anar fent i poc a poc arriba la pujada del 29 % però de baixada i clar,  era més guapa que pujan...
i ja he arribat. Al final vaig quedar en quarta posició.visca els BTTerus

Xavier:

Ahir vam assistir a la IX Copa Gironina del 2010 a l'Estartit, la veritat es que va anar força bé, tenin en compte que estem en l'inici de la temporada, en quin era el tipus de cursa " 20 qms " , i en els corredors que com nosaltres van venir a competir.
El circuit era molt exigent, sobre tot un tram de pujada  molt llarg amb un desnivell del 29% que tothom tenia de fer a peu i també per el estat pedregós dels corriols. L'Arnau en la sortida, estaba al final perquè no es va fer graella de sortida per ser la primera cursa del campionat. Bé, calia recuperar posicions sobre la marxa.
I així ho va fer, va anar adelantan corredors de totes les categories, alguns que tenia davant seu, un que havia pinxat, l'altre que havia trencat la cadena... etc.  
Una quarta posició molt merescuda Arnau, enhorabona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada