Radio

divendres, 29 d’octubre de 2010

IX Copa Gironina 2010, Maçanet de Cabrenys

Xavier:

Avui, hem anat a Maçanet de Cabrenys a competir en la primera prova puntuable pel campionat dels Paisos Catalans que es celebra paralel·lament amb la Copa Gironina que enguany és la IX edició.
Ens ha fet un dia, direm que lleig però ideal per una cursa. El dia era fresquet i una mica emboirat i el vent no ha fet acte de presència tot i les amenaces dels homes del temps.
Només arribar, com sempre, ha fer cua per la inscripció i anar veien qui ha vingut i qui no, saludar els colegues i cap a esmorçar que ja era hora. Després, a rodar, per escalfar les cames (engarrotades del viatge, 134qms. de rés ), al cap de 10min. aproximadament ja torna l'Arnau amb la roda de darrera punxada de darrera, així que toca posar-se les piles i canviar la càmara a contrarrellotge. Per sort, tot a anat bé i ho hem fet ràpidament. Apa, altre cop a escalfar fins que els corredors van començar a posar-se a la línia de sortida.
Per megafonia ens avisen que el circuit, és molt exigent, i que serà només de uns 13,5 qms. i que sobretot hi haurà algún tram de trialera que serà millor fer-la a peu.
Bé, donen la sortida i ha esperar, com sempre s'ens fa molt llarg.
Un cinqué lloc està força bé, tal i com era el circuit. Felicitats Arnau.

Arnau:

Avui hem anat a Maçanet de Cabrenys a competir a la Copa Gironina a 5 quilòmetres de la frontera amb França, vam fer 130 km fins arribari però va valdre la pena.
Bé doncs, vam arribar i ja em vaig vestir per la carrera tot i que faltava 1 hora i mitxa, vam anar a fer l'inscripció i ja havia una cua bastant llarga...i després amb vaig posar a escalfar, i 35 minuts abans de la carrera pintxo, sense perdre temps vaig a buscar al meu pare i vam anar al cotxe i amb 10 mintus vam canviar la roda. Després vaig tornar a escalfar una mica amb l'Arnau Donate fins a l'hora d'anar a la graella i vam està una estona parlan amb al David Pallet fins el xiulet de sortida.
Bé la carrera començava amb una corba de dretes i un rapatxò i la faig per l'interior però em fan l'esmolador i ho el tinc de pujar a peu. Després ja bé tot pujada que ho vaig fer amb l'Arnau Donate i anar fent de cara amunt uns 4 qms. i mig fins a trobar la primera baixada que va ser de 200 metres, i tornem a pujar uns quilometrets més, després una trialera molt guapa que la vaig fer amb l'Arnau Donate i al Marc Vila. Tota l'estona així ara puju ara baixo fins una baixada amb pista molt rápida que em vaig caure en una passada de frenada perquè em va patinar la roda de devant, però no vaig perdre cap posició i a una part tècnica al Marc m'adelanta i ja fins a l'arrivada finalment vaig guanyar a l'Arnau a l'esprint pels pèls, va estar béééé heee Arnauuu!!!!!!!!!!
Finalment vaig quedar cinqué, no està malament per mí...
Apa fins la próxima.!!!!!!!!!!!!!!!!!

BTTerus al podeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada