Radio

dimecres, 2 de juny de 2010

ACAMPADA AL CAMPING LES ILLESDistancia recorrida: 25,43 kilómetros
Altitud min: 208 m., max: 832 m.
Desnivel acum. subiendo: 1.413 metros, bajando: 792 metros.


Xavier:

Aquesta va ser una sortida que voliem fer ja feia temps però la duresa de l'itinerari ens va obligar a esperar. Vam aprofitar les vacances de l'estiu del 2009 per fer-la.
La idea era anar amb bicicleta fins el camping de Les Illes de Montseny, passar la nit i el matí següent arribant-se fins a Collformic i tornar a casa.
Van sortir molt dora, a les 7'30 aproximadament, per no agafar gaire sol ( mes d'Agost ). Vam anar per carretera fins el Castell de Fluvià i després vam agafar el camí a Sta. Susanna ( pujar i pujar ) fins a la Font Fresca, prop de El Samón, per esmorzar un bocata de fuet, d'aquests que fan història, clar ja feia estona que teniem una gana, acollonant ( amb perdó ).
A partir d'aquí, tot baixada fins el camping de La Suissa Catalana. Després, altre vegada tot pujada per la urbanització fins el restaurant de Can Besa per tal de sortir a la carretera i comenzar la recta final de l'excursió. Bé, aleshores, ja només era qüestió d'anar fent i esperar a trobar la encreuament del camí a Sant Marçal on trobariem a pocs quilòmetres el camping de Les Illes.
Per cert, abans d'arribar ens va adelantar la Mercé, que era qui portaba tot el tema logístic per l'acampada. Gràcies Mercé, sense tú no hauriem pogut fer aquesta sortida.
L'endemà després de desmontar la parada i d'esmorçar bé, la Mercé va anar cap a casa i nosaltres dos, vam agafar les bicicletes i vam anar fins a Collformic tot i fent un passeig per la carretera per tot seguit començar a baixar a tot bolero però sempre controlant una mica per no tenir cap sorpresa en forma de caiguda i esgarrar la sortida.
Fent referència el camping, és genial, es troba en una zona molt tranquil·la d'una de les valls de La Tordera.
Una molt bona experiència que sens dubte repetirem, sí podem.

Arnau:
Savia que era una ruta dura, pero la mutivació que tenia amb va ajudar molt. Però la pujada des de casa fins gaira bé al Samón, era una mica aburrida i em vaig cansar molt però sort que abans de baixa a les piscines m'asperava un bocata al custat d'una font preciosa. La bici anava de maravella però sort de les petites reparacions del dia abans per posar a tò les bicicletas.
Desde el Camping de les Illes fins a CollFormic era una mica aburrid però hi havia un paissatge espectacular i vam anganxar un dia super bò. Hi havia una cosa molt millor, que després s'ha de baixar, unes corbes molt guapes, em sentia com un pilot de moto GP. ( :D ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada