Radio

divendres, 23 de febrer del 2018

COPA CATALANA DH 2018, OSOR

     Aquest cap de setmana s'ha donat al tret de sortida a la 1a prova puntuable per la Copa Catalana DH del 2018 a Osor, Girona ( Pure Riding BikePark & trips ) en el bikepark d'aquesta localitat. 
El temps a estat força irregular, el dissabte sense gaire fred i molt emboirat amb pluja a l'última de la tarda i el diumenge assoleiat i més fresquet. Un traçat inmillorable, ben fresat i molt ràpid van fer les delicies de tots els riders que van pendre la sortida. L'organització i voluntaris que entre tots van fer possible aquest esdeveniment, un 10 per ells.

     Pel que fa a l'Arnau no va tenir el seu cap de setmana. Amb cinc baixades en els entrenaments de dissabte vam anar cap a casa amb els deures fets. En canvi el dia de cursa, a la primera mànaga una sortida del traçat li va provocar un considerable enderreriment en la posició classificatoria per la segona baixada. També en la segona va trobar molt transit de corredors que per diverses raons ell anava atrapan. Amb la mala fortuna que un rider va caure davant seu i ell el va arrollar sense més conseqüencies tret de la perdua de temps que això li va soposar. Amb tot això el seu temps va ser de 2:55:27 ( 14é elit ) i 22é scratch. Molt be sí tenim en compte que ja pràcticament no competeix.


         Aquestes son algunes imatges del cap de setmana

                               Entrenaments






                               Cursa






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada