Radio

dissabte, 17 d’octubre del 2015

DVOCUP Copa Catalana Dh 2015, Vielha, Val de Arán 111015

Aquest cap de setmana hem participat a l'útima prova puntuable de la DVOCUP Copa Catalana Dh a Vielha. Ja vam arribar el divendres al matí amb l'idea de fer una baixada a peu pel circuit. Després ben dinat va poder fer quatre baixades i treure algunes conclusions tot i que encara manqueven els entrenaments de dissabte. El circuit estava impresionant, sense fang però amb molt bon grip. Potser no es un traçat molt técnic però sí molt dur, llarg i ràpid amb les complicacions que això comporta. Poca presència de riders, uns 130. Aquest fet va permetre està sempre dins el horaris previstos.
La meteorologia, la organització i els voluntaris inmillorables, va està tot perfecta, un 10 per tots ells que sense la seva dedicació tot això no seria possible.

Vull destacar els bons resutats, tot i ser el primer any que competeix en descens, de l'Edgar Peyra que va quedar 1r de la categoria Infantil aconseguint també el primer lloc de la classificació general.

L'Edgar
 I com no, el nostre reconeixement per en Pol Marin, venia d'una lesió important, de la categoria Cadet que tot i quedar 2n en la cursa es va proclamar guanyador en la classificació general de la DVOCUP.

En Pol
Ara es el torn d'en Marc de Orobio, que al igual que en Pol venia d'una llarga lesió per una caiguda a Vallnord, va reapareixa després d'alguns mesos de recuperació fent el 7é lloc en la categoria Cadet.

En Marc
També dedicarem unes lletres a l'Alex Marin que amb la seva participació va donar espectacle i va aconseguir el primer lloc en la categoria Junior i 1r scratch de la general proclamant-se campió absolut de totes les categories i segon a la classificació general de la DVOCUP.

L'Alex
Com he dit anteriorment, aquesta era l'última cursa i l'Arnau l'ha superat amb bona nota. Un quart lloc a la categoria Junior amb 3:41:34 i 13é scratch de la general que està molt be. És un molt bon temps. Finalment també ha quedat 3r de la classificació general d'aquest campionat.

L'Arnau
En Charly Garcia també ha participat, ell en la categoria Elit, la més disputada, aconseguint el 35é millor temps.

En Charly
I pel que a mi respecta, una any més, m'ho he passat genial anant a les carreres, pujant i baixant circuits fent fotos, penjant-les i fent molts nous amics cada cap de setmana. I gràcies una vegada més per les mostres d'agraïment quan penjo els álbums...

El 2015 ha estat un bon any la meva enhorabona a tots, sou un cracks... :)