Radio

dilluns, 8 de juny del 2015

150


Quan vam començar a escriure, el març del 2010, en aquest bloc, totes les nostres vivències, en solitari i compartides potser més de caràcter extraordinari, d'entrenaments molt concrets, pedalades, sortidetes varies amb amics i/o simplement curses en les diferents modalitats en les que hem participat, básicament per no fer un ús del bloc com un diari, per no aburrir al respectable seguidor, poc pensavem l'Arnau i jo, que a hores d'ara ja portariem 150 cròniques.

Agraïr a tots els familiar, amics, seguidors i simpatitzants que heu estat fidels desinteressadament durant tant de temps, poc més de 5 anys, i que espero continueu fent-ho. Si si ja fa 5 anys que l'Arnau i jo vam decidir engegar aquest projecte del bloc per escriure i publicar les nostres aventures en el mon de la bicicleta. I que ens ha servit en ocasions per fer memòria d'algún lloc on hem anat i que teniem de tornar-hi.

Hem tingut moments de tota mena, bons, no tant bons però sempre amb una vivsió clara de què és saber el que volem... gaudir de les dues rodes, JUNTS.

Edit d'imatges del resum d'aquestes 150 cròniques

 
 

2 comentaris:

  1. varem neixer amb aquet blog i moriren am ell,precios recordatori de aquests ultims anysssss..!! salutacions de Ginetas Bikers

    ResponElimina
  2. Gràcies Ginetas Bikers. Vosaltres sempre heu estat uns amics i seguidors molt fidels i especials per nosaltres tots aquests anys. Que seguiu tan guays.
    una abraçada

    ResponElimina