Radio

dimarts, 24 de juny de 2014

DVO Copa Catalana 2014 a Vielha, Vall d'Arán.

     Aquest cap de setmana hem anat a participar a la 1a prova puntuable per la DVO Copa Catalana que es donava cita a Vielha, Vall d'Arán. En uns dies esplendits i que finalment no ens a plogut gens ( fora de tot pronòstic ) i ens a permés gaudir d'aquest esport.  Un circuit molt tècnic, i ràpid, amb fortes baixades i numbrosos peraltes molt ben fets. Tots els ingredients s'anaven afegin per configurar una cursa espectacular de la que m'agradaria destacar la bona actuació de l'Alex Marin ( junior ) 1r scratch absolut de la prova. Poca participació, també hi havia un Open d'Espanya a Sierra Nevada, Granada.

Alex Marin ( junior ) 1r scratch absolut de la prova  
     Pel que fa l'Arnau. Vam arrivar a Vielha ( a la Bassa de Oles, punt de sortida, més concretament ) a les 09:20. Preparem bocates i l'Arnau i jo fem tot el circuit a peu. Estudiem cada traçada, cada salt, peralte, soca i tots els entrebancs que anavem troban. Mentre tant la Mercè i la Laura van baixar al punt d'arrivada per comenzar a formalitzar l'inscripció. Deunidò vam estar més d'una hora baixant per circuit.

En els entrenaments de dissabte
     Finalment la cosa comença, però hi ha problemes amb els remontes i amb les autoritats. Sí afegim que va tenir problemes mecànics l'Arnau només pot fer una baixada abans de dinar. Ja vam tenir l'ambient enrerir durant tot l'apat en el apartament de Vielha.

     Abans de les 3:00 ja hi tornem a ser. El tema amb les autoritas ( amb sansions, força penòs ) es soluciona i pot fer quatre baixades como mandan los cánones. Be, les cares ja van canviar com de la nit al dia.

En els entrenaments de dissabte
    Diumenge agafem la furgona d'en Charly i pujem altre vegada al punt de sortida per fer la baixada d'escalfament i recordatori del traçat i l'Arnau punxa la roda només sortir. Així que baixada nula. Reparem i torna a baixar abans de que tanquin la pista per la cursa. Sense conseqüències.

     En la 1a baixada va tenir una caiguda que tot i no fer-se mal va tenir d'anar a buscar la bici un tros de marge enllà i això el va penalitza molt en el temps. I a la 2a també, va tornar a caure però no vaperdre tant temps i finalment va poder fer 4t juior i 25 scratch. Be, aquestes coses passan i aquest esport necesita molta concentració i quansevol errada es paga molt cara. Tot i això, felicitats Arnau, es fet una cursa excel·lent en un traçat molt exigent.

1a mànaga

2a mànaga

4t lloc del podi
Propera cita a la Molina el 5 i 6 de Juliol, esperem no tenir tants problemes com a Vielha.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada