Radio

dimarts, 15 d’abril del 2014

DH Challenge 2014, Cervià de les Garrigues, Lleida, 060414

Els dies 5 i 6 d'Abril vam anar a participar en la 2a prova del DH Challenge d'enguany. Varen ser dos dies dedicats de plé al Descens. Molt aviat, dissabte vam anar l'Arnau i jo a Cervià per fer els entrenos i vam arribar com sempre dels primers, ancara no estaba posada la meta. Això ens va permetre agafar el bocata i anar fent tot el traçat en direcció contraria a la competició per anar veien tots i cadascun dels racons i així descubrir les millors traçades per tal guanyar alguna dècima o en els millor dels casos un segon.


Tot bé, fins a la quarta baixada, l'Arnau duia el rebot molt ràpid i la primea vegada que va fer l'últim salt a 5mts. de la arribada, tot i recepcionar corrèctament, va acabar sortin despedit per sobre de la seva bici. Caiguda tan espectacular com aparatosa però sense greus conseqüències. Va fer fins a 8 baixades en compañía d'en Charlie i d'en Martí, un Master 30 veí de Palautordera...


Al dia de la cursa, també molt aviat al matí,cap a Lleida. Va fer un primera i única baixada a modo de recordatori del traçat i esperar l'hora de la sortida de la 1a mànaga. Amb un temps de 1:36:285 i 1:35: 461 a la 2a mànaga va fer un 57 scratch a la general i onzé junior. Un molt resultat tenin en compte que és el seu primer any que participa en aquesta modalitat... Felicitats Arnau.  :)


Les 5 primeres fotos son extretes d'internet de diferents fotògrafs, moltes gràcies per compartir-les.





















2 comentaris:

  1. yeaaaahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dios solo falta un poco de musica heavy de fondo y se me saltan las lagrimas.
    fotografo-10
    biker- pegados al culo.
    madre de dios que fotos y arte para el DH tienes arnau.Recivir un fuerte abrazo de un fiel seguidor de vuestras aventuras.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí, Juanma. Fue una jornada de mucha emoción siempre atentos de los tiempos que iban saliendo. Finalmente se quedó a la mitad de la tabla que por ser el primer año está muy bien. Era un circuito muy técnico y de poco pedaleo.
      Las próximas carreras serán el 11 de Mayo en Pineda( Challenge ) , y el 1 de Junio en Avià ( Challenge i Capionat de Catalunya )

      Un abrazo

      Elimina