Radio

dilluns, 15 de juliol del 2013

TROBADA BLOGGERS BTRROS LOS MACUMBIKERS SANT CELONI, 140713

Ahír diumenge vaig anar a participar a la III Trobada de Bloggers molt ben organitzada per Los Macumbikers de Sant Celoni. Es van donar cita una bona colla de grups bloggers bttros de la zona fins a ser gairabé 120 participants. Una gozada anar a fer una volta per aquests camins del Baix Montseny amb tanta gent i tots a una, ens anavem agrupant de tant en tant i aixó va fer que sempre anessim plegats fins al bar restaurants Els Oms de Sant Celoni, on ens esperaven per donar-nos el merescut esmorzar després d'una ruta de 27,5 qms. on hi va haver una mica de tot... també va venir l'amic i company de feina en Miquel Ángel Lombarte del malombartegasulla.blogspot.com.
Una cop a taula, va ser genial, cada grup blogger, tenia al seu lloc assignat amb una foto del seu perfil del bloc imprès en un full DIN-A4. L'esmorzar també va està molt bé, força beguda " molt fresca " i un pan amb tomaquet i butifarra acompanyat de mongetes del ganchet i patates fregides... per xupar-se els dits.
L'Arnau finàlment no va poder assistir a aquesta trobada perquè va anar a fer la Cronoescalada al Turó de l'Home... quan va acabar ens va venir a veure.
Sens dubte la propera vegada espero que poguem anar tots dos.
També vull aprofitar per agraïr a Los Macumbikers per la organització i per la bona rebuda que ens va fer a tots.


 
 
 
 
 
 

6 comentaris:

  1. gran quedada ,si señor...!!! esto es afición por la bici ..gran participación de bikers y blogueros.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es cierto fue una buena quedada entre amantes de este nuestro deporte, hubo mucha participación siempre con buen humor y con ganas por parte de todo el mundo de que salieran las cosas bien. De todos modos os hechamos en falta amigos ginetas...
      Salud ginetas

      Elimina
  2. Ei quin ramat mes estrany amb casc, guants i un ferro entre les cames,i sense pastor ni gos... com canvien els temps...

    fins la propera Xavi
    PD bona conexió amb els macumbikers... bona gent

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tan, tots plegats vam anar donant forma a un remat força peculiar però que ens ho vam passar d'allò més be...
      Una abraçada

      Elimina
  3. MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA US ESPEREM A LA 4ª,ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí no hi ha res de nou, i tan ja hi pots contari...
      Una abraçada

      Elimina