Radio

diumenge, 23 de juny del 2013

Aquest matí d'un 23-06-2013, he fet una senyora ruta per les meravelloses carreteres de Can Montseny.
Ahir al vespre me'n vaig estar pensant una de bona, ja que tenia moltes ganes de pedalar hores i hores i... Bé  finalment, després de mirar quilometratges, desnivells,... vaig concloure en fer una volteta d'uns 85 qms que consistia en anar pujant direcció Coll Formic, però trencar cap a la Costa del Montseny fins a Santa Fe, baixar fins a Viladrau, Seva i fer Coll Fromic fins a casa.

Sortida de casa una mica abans de les 9 hores, al cap de 1 hores 25 minuts ja era a la carretera de Santa Fe amb direcció Viladrau. Uns 3 qms després de Sant Marçal, hi havien desnivells de 10% en els que la Mendiz arribava a 70'2 km/h. Ha sigut la velocitat màxima de la ruta.
He anat fent fins a Seva, on em venia una mica de baixón de forces, normal després de 54 qms i amb tal desnivell acumulat. He anat fent l'ascenció a Coll Formic, crec que els mitjors moments de tota la ruta. Velocitats mínimes de 9km/h, realment super pesat, (espero que dimarts ja tingui el 28t...). Després de arribar al punt més alt de Coll Formic, 1100m, Començava a baixar traçant com els de Moto GP, la veritat es que he disfrutat moltíssim a la baixada, gairebé sense tocar frens, màximes de 60km/h més o menys i he trigat una estoneta fins a casa.

Arribava a casa amb 3 hores, 40 minuts i 87qms a les cames,... Ara no m'aguanto dret però és un preu just per poder recorrer aquelles carreteres i veure aquells paisatges  *.*

Foto de les Agudes des del Coll de Sant Marçal.
 Hem direu que no val la pena...?!

7 comentaris:

  1. sincerament,impreionant...!!!!!!!!!!! cada vegada mes fort estas.

    ResponElimina
  2. Ruta molt maca pero realment durilla, pero un pajaro com tu cap problema, ara amb el nova pinyata aniràs un xic mes desafogat, pero quan puja puja, encara que et falta un xic mes de rodatge.


    salut i constància
    PD Vigila amb les velicitats amb la burra que de vegades es descontrola la bestiola..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sii ja la intento ensinistrar pero es registeix! ja ja ja

      Elimina
  3. Doncs.....està molt bé,per anar a donar una volteta 87 km,ja,ja,....bona cronica!!

    ResponElimina
  4. siempre vale la pena,ya sea por el entorno como por pasar un buen rato haciendo lo que nos gusta.
    del quilometraje ......estas echo un bestia.

    un abrazo.

    ResponElimina