Radio

dijous, 23 de maig del 2013

MATINAL BTTRA AMB BUTIFARRA, 120513

      Aquest diumenge passat ens vam trobar aquí a Palau amb els amics del cantó d'Osona d'en Kiku (company de feina) i també de l'Arnau que ja els coneix d'alguna altre sortida que ja havia fet amb ells. Matinal perfecta, vuit del matí, una mica fresquet i amb un bon sol que feia preveure un matí bttro colosal tot i que la previssió del temps deia que probablement plouria per la tarde. No va ser per la tarde però sí pel migdia a 5qms. de Palau ja es va posar a ploure...Sort
       Bé la ruta va ser força suau, llarga però suau amb alguns trams de pujada considerables però sempre amb la idea molt clara que voliem parar a esmorzar tan aviat com fos possible. Finalment quan ja portavem uns 25 o 30 qms. en Kiku ens va portar a una hipica a Vallgorguina a fer unes butifarres amb panxeta, torrades, etc. ja no donaré més detalls perquè molts de vosaltres ja sabeu com va tot això. Ens vam tornar a posar en marxa amb una pesadesa important però que mica en mica ho vam poder superar i agafar un bon ritme. Així que vam pedalar, vam riure, vam jalar i veure i tot en molt bona companyia... no es pot demanar més.

Una bona sortida que sens dubte repetirem. :)


Can Peu Alt, Palautordera
 
Aquí ben esmorzats
 
Dolmen de Vallgorguina
 
En Joan i l'Arnau
 
 
 

10 comentaris:

  1. Quina colla, baja matinal mes distreta amb aquesta trepa...

    salut i bici "vici"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir, ª quina colla " va estar molt bé, company. a veure sí quan anem un dia al cantó d'Osona tú també pots venir... ja riurem
      Salut i pedals

      Elimina
  2. estas salidas son muy divertidas,de tanto en tanto son muy recomendables y mas con esos almuerzos tan buenos de pages.yo no me los pierdo cada fin de semana mientras pueda. ahora eso si, primero es pedalear y despues mover las mandibulas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya lo creo que son muy recomendables estas salidas con almuerzo incluido, aunque nosotros no lo hacemos por costumbre de vez en cuando va bien meterse un atracón de estos...
      Salud amigos

      Elimina
  3. Va ser un matí genial, llastima el tros final -ho dic per la pluja-, l'esmorzar espectacular, vau dinar ? La proxima la farem cap osona. Va ser un plaer. Salut !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tan que va ser un matí genial, l'esmorzar brutal i molt bona companyia, per nosaltres també va ser un plaer...
      Salut i força als pedals

      Elimina
  4. bueno es qué no tinc paraules per definir la sortida d'el Diumenge,apart de la mica d'aigua al arrivar lo demés tot perfécte aquesta penya d'el baix montseny,com diuen ells tenen molt bon gust,per triar la ruta i per l'esmorzar espero qué no passi gaire temps per gauidir de la vostra companyia,salud&pedals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Arnau: Jo tampoc vull esperar gaire bans de pedalar tots plegats! Ja podeu començar a escollir un bona ruta amb algún curriolet eeh!!
      Salud i Molta bici!!

      Elimina
  5. sí senyor una ruteta amb esmorçar i bona companyia,el cóctel perfecte per poder passar el matí d´un Diumenge,el puesto per esmorçar,perfecte,Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Juan, la veritat és que vam gaudir molt d'aquesta sortida...
      Força pedals

      Elimina