Radio

dijous, 21 de març del 2013

DownHill Matagalls-Coll Formic

Molt bona nit seguidors!!! Soc l'Arnau i explicare una creuada de cables que ja feia molt i molt de temps que tenia pensada i que em voltava de neurona per neurona però que mai trovaba el moment.
Tal vegenada la vaig fer el dissabte 16 de Març i consistia en que el meu maneger i pare, em portes a Coll Formic (1100m) i jo pujaria a peu i arressegant la bicicleta fins al cap d'amunt del molt conegut i apreciat cim del Massis del Montseny, Matagalls (1650m), per després tirar-me fins el punt de sortida.

Al principi, els plans eren baixar cap a Sant Marçal i que el meu pare m'esparés allà peró em vaig rajar a causa de la neu i per tant vaig anar cap a Coll Formic.

Doncs començo a explicar la historieta des del pincipi:

-Em vaig llevar a les 7h per veure les classificacions de F1 amb el papa. Com que les van suspendre vem anar a esmorzar i quan ja ho teniem tot preparat, anavem cap amunt a les 9h.
I a les 9:30h baixava del cotxe a 3ºC, agafava la bici i montanya amunt s'ha dit! Tot i arrossegar la bici anava adelantant a gent que anava simplement a peu i quedaven bocavadats, a saber que devien pensar al veure un noiet amb una bicicleta per allà.
Doncs mentres anava pujant, aprofitava en alguna ocasió per inspeccionar el camí per l'hora de baixar i no van fer falta esforços per veure riuets de gel pel traçat. També anavan fent rafagues de vent fredas i fortes quan vaig aprofitar per posar-me un para vent.
Quan vaig arribar a d'alt hi havia molta boira, molt de vent i 0 persones. Vaig trucar al meu pare amb el mobil d'un bon home que després hem va fer unes fotos, ja que duia el mobil del meu pare i s'havia tret el pink i no el podia enjagar per trucar-lo i quedar a una hora a baix. ¨Que si no, pateix molt...!!¨. Hahaha.
Em vaig posar a menjar l'entrapar a radera la creu per recobrirme del vent glacial i tal bocata que vaig deixar per mes tard, ja que m'estava congelant les mans.

Em vaig posar les proteccions, el casc, la motxilla i em vaig tirar pel Matagalls aball! S'em va treure el fret de cop! Alló és impressionant, no entenc com he trigat tant en fer-ho, no tinc paraules per descriure-ho. Es va entrellinar una mica peró es podien apreciar unas impressionants vistes  mentres baixava senser pensar-m'ho. Gas a fons fins abaix!! Vaig disfrutar moltíssim, tant, que es garanteixo que hi tornaré aquesta semana santa i hi faré un video amb la GoPro, que no em va quedar bé.
Mai m'he sentit tant lliure per aixó hos ho recomano!!   I aquí em teniu.



8 comentaris:

  1. simplemente ,bestial..!! hay que ver ese video,seguro que se nos caera la baba con el ; Eso si, cuando vuelvas ha repetir la hazaña.grande..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha. En unos dias vuelvo i ago el video!! Ya vereis que espectaculo.

      Elimina
  2. Noi, ets una passada! Quina màquina, quina llibertat i quins collons! No tinc paraules, nomé et puc dir GASSSSSSSSSSSSS

    ResponElimina
  3. Haha, sobretot gaasss!! Ja ho pots ven diir!!

    ResponElimina
  4. ya me has visto a mi y a mi gary tirándome matagall abajo....dioss bendito pero si las cabras vomitan cuando bajan....
    menudo subidon te pegaste y cuando digo subidon me refiero a el de adrenalina.
    un abrazo crack...espero ver pronto vídeos de tus descensos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cualquier dia vuelvo a subir y a ver sí me sale bien el video...
      Saludos

      Elimina
  5. Arnau aquesta baixada fins a Collformic ó bé fins Sant Marçal,suposo que serà per baixadors experimentats,no,ho dic per ferla amb el nostre grup.

    PD:molt bona crónica,i,seria un honor,poder contar amb vosaltres 2,per la nostra quedada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En una taula de l'1 al 10, li posaria una 7'5. Peró si la qüestió es fer BTT, hauriau de pujar des de Coll Formic cap a Sant Sagimont i desviaros a la dreta en direcció Matagalls sí no voleu fer un duatlo. Vaig baixar pel cantó de Coll Formic peró ja m'estic preparant per fer-ho pel cantó de Sant Marçal.

      A veure sí podem venir aquesta vegada...

      Salut i pedals bttros

      Elimina