Radio

dimarts, 4 de desembre del 2012

Ls primera nevada

Per no trencar la bona ratxa aquesta entrada també la faré jo (Arnau).
Ara fa uns 4 o 5 dies, va fer una nevada molt maca al Massis del Montseny, així que des de casa es podia veure ven enfarinat. Com que feia tant de temps que no nevava, (des de l'any passat), doncs a les 3 sortia de l'escola per anar cap a cassa a corre cuita, dinava, em canviava i enfilava carretera fins al pas de Coll Formic (1145m). Vaig trobar neu a un quilòmetre d'aquest quan ja duia 20 km de desnivell positiu. 




Fins a Coll Formic hi he anat baries vegades i fa un any, la segona vegada que hi pujava amb bicicleta de carretera, tenia una caiguda en una curba senzilla per humida quan faltava uns 9km per arribar a cassa. Vaig acabar amb certes cremadas per la cama i el braç dret tot i que no anava a mes de 25km/h i per primera vegada vaig saber que se sentia al caure amb carretera, vaig haver de tirar aquells culots.  :(. 
Però reconec que podria haver sigut pitxor.

Doncs deixem de parlar de desgracies i comentaré que fotia molt, molt, molt, molt, molt, molt mooolt de fred a la tornada i que trigare a tornar-hi, a no sé que torni a nevar :D

Per acabar unes fotografies com deu mana :-)





3 comentaris:

  1. con un par arnau,veo que no spy el unico loco de la comarca,los de palautordera tambien tienen lo suyo.
    salir con nieve y por carretera tiene mucho riesgo y doy buena fe de ello,si miras la entrada mia de todos los santos veras las carreteras como se ponen por el bergueda jejeje,vamos como la pista del skating.
    lo de la caida y el frio ojito la primera duele y la segunda jode un rato.
    nada campeon tu sigue asi que estas lokuras de vez en cuando no estan mal.

    ResponElimina
  2. Molt bé Arnau! Si que en fa, de fred a Palautordera si. Però tu tot valent cap a amunt mentre la resta es queda vora la llar de foc. Això et fa encara més fort. Compte però, amb les baixades humides i malparides del Montseny.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. opino lo mismo que joan,aun asi eres todo un valiente.miedo me da esa nieve ..!!!un saludo pareja....!!!

    ResponElimina