Radio

divendres, 23 de novembre del 2012

Unes aficions de més.

Doncs aquesta entrada la faré sense permís del pare però mes que res la faig perque aneu sabent algunes de les moltes modalitats que faig de l'extens món de la bici. 
Fins la data ja sabieu que faig BTT, que faig CARRETERA, DESCENS,... Però crec que no sabeu que també faig DIRT JUMP.
Pels que no sabeu en que consisteix  són pilons de sorra en que un es la rampa i l'altre la recepció i això repetidament forma una ristra (linia de salts) i un conjunt de ristres, forma un campillo o bikepark.

Amb els meus amics tenim un bikepark en el poligon industrial de Palautordera. L'anem arreglant a mida que passa el temps llogant una excavadora  ''Retro'', i així fem salts més o menys grans. 

També anem de tant en tant a altres bikepark's de Catalunya, hem anat al de La Gettha a Sant Celoni (que ara l'han tret per problemes de permisos que nosaltres també tenim), també hem anat al Campillo de Sils i al millor de practicament tot Catalunya a Premià de Dalt, La Poma BikePark.


Octano BikePark
https://sites.google.com/site/octanobikepark/home/enllacos
 El millor salt que tenim de moment.

 Jo fent el ''millor salt de moment''.

The Octano People (falten uns quants).

Amb el meu casc.

Competició La Gettha


La Poma BikePark 
http://lapomabikepark.com/


Campillo d'Hostalric




També una miqueta de descens en primera persona a La Molina BikePark:



2 comentaris:

  1. la leche noi estas en todas las guerras,por aqui en la serralada tenemos un rincon que te molaria,lo han echo unos cuantos chicos como tu.y luego tenemos el bike-park de pomar.
    pasalo bien que es lo que importa y disfruta de la bici y amigos.eso si ten presente siempre a la figura de tu padre como yo tengo a la del mio,eso siempre te llevara por buen camino .
    un abrazo crack.

    ResponElimina
  2. ahora si que me has sorpendido,no tenia ni idea de que practicabas este deporte.barbaro..!!!

    ResponElimina