Radio

dilluns, 5 de novembre del 2012

COPA GIRONINA a TOSSA DE MAR, 041112

Ahír vam assirtir a la Copa Gironina a Tossa de Mar per participar en la que a sigut la única cursa que hem fet d'aquest clàssic campionat i que tans bons records ens porta. En un matí no gaira fresc i una mica envoirat i que finalment a les acaballes de la matinal va deixar caure unes gotes que ens van obligar a anar al cotxe a buscar els paraigües i algún xubasquero...No hi va haver molta assistència de cadets tot i que ahír també puntuaba pel Campionat provincial de Girona. L'Arnau feia pràcticament un mes que no competía i que tampoc entrenaba només ha agafat la bici algún dia per donar un vol.
L'intenció per aquest diumenge era anar a gaudir del circuit i acabar la cursa sense patir problemes mecànics de molta importància. El circuit era força llarg ( uns 26 qms.)  i molt tècnic amb trams que pràcticament calía posar algún peu a terra.

Finalment a arribat en tercera posició, s'ha notat que estaba descansat!!
Felicitats Arnau, un podi al final de temporada deixa molt bon gust de boca...
Cal destacar que l'Arnau Donate a arribat segon. Aquest any està fent un gran paper a la Gironina. Felicitats!!!

 
 
 
 
Diumenge anirà a participar a la MontnegreBTT que organitza el Club Ciclista Sant Celoni, on jo mateix també col·laboro fent punt de control i algunes fotitos...

8 comentaris:

  1. Bueno, potser massa descansat no, un mes sense agafar gaire la burra "&%$#"... bueno et perdono jeje..
    salut en veiem M.A

    ResponElimina
  2. eso un buen sabor de boca,felicidades campeon.
    lo de pie a tierra me suena y mucho ya que yo me lo pienso dos veces en las bajadas complicadas(llamense trialeras).
    un abrazo y espero nuevos retos y triumfos.

    ResponElimina
  3. los bosques y territorio tossenco son duros de pelar ,durisimos..!!! una vez mas Arnau nos demuestra que aun tocando poco la bici consigue podium.esto solo lo pueden hacer los mas grandes,un ejemplo a seguir.saludos pareja..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me ayudo mucho el grado de tècnica del circuito a parte de estar descansado! muchas gradias ginetas. Haver si nos vemos un dia!!

      Elimina
  4. Moltes felicitats campió! Vaja trajectòria que porta el "nen"

    ResponElimina