Radio

diumenge, 11 de novembre del 2012

13a pedalada Montnegre BTT





Bona tarda Bloggers i seguidors d'aquest blog, soc l'Arnau i aquesta entrada la faré jo en comtes del meu pare.
Avui dia 11 de novembre s'ha celebrat la 13a pedalada del Montegre BTT. Hi a diferència de l'any passat, no ha caigut ni una gota. Aqust any jo anava més tranquil ja que encara m'estic entrenant de nou i no havia tocat massa la bici aquests dies.
Aquesta entrada l'he volgut fer jo perquè amb 40km m'ha passat el que no m'ha passat en tot l'any. Ha estat impressionant!

Tot ha començat a las 6:20 del matí, quan el meu pare m'ha despertat i després de esmorzar un got de llet amb cereals, he anat tirant amb bici cap el Sot de les Granotes en que es feria la sortida al cap de dos horetes.
A les 8:40 del matí s'alçava la bandera de sortida i jo a primera fila m'he col·locat d'errera del cotxe policía que ens faria una sortida controlada. En dos quilómetres hem despenjava del grup capdavanté en busca del meu ritme. Només l'he agafat a estonas ja que m'han passat un munt de coses.

Al quilómetre 24 si fa no fa, hem començat un descens de 4 o 5 km amb algún repetxo entre mig. El principi era una pista ample i revirada en que me trobat super a gust, adelantant moltissims corredors traçant a la meva manera. Al final d'un ¨corriol¨ he volgut iniciar un adelantament a dos senyors, al finalitzar-lo m'he trobat un xargall al mig, al volguer-lo saltar m'ha relliscat la roda delantera i sense donarme conte, ja era lliscant metres i metres aball. M'aixeco amb rapidesa, sense mirar les rescades, en direcció la meva pressiossa cube. Al aixacar-la, tenia el canvi engantxat a un radi que havia trencat el mateix canvi de l'estrevada i la patilla torçadissima.
 Radi trencat.
                                              

Després de que el meu bon amic Quim arribes al lloc de la col·lisió, majudés a reedreçar el canvi i a netejar-me les farides del jonoll, inicio de nou el camí cap a la meta.
                                                           Algunes rascades en el jonoll.

En una pujada, poso el pinyo més gran en que per raons del canvi sem posaria la cadena entre els pinyos i la llanta. Fent-me baixar i posar la cadena. Li diria al Quim que no es preocupés i que l'atraparia en un trosset.
El canvi no hem permetía portar un ritme constant i per tant no atraparia al Quim.
Al quilòmetre 28 en una forta mendent la roda de radera iniciaría un bufeig d'aire per culpa de que duia el líquid sec. I havia de tornar a parar per posar-hi una camara. Tornava ha enfilarme a la bici al cap de deu o quinze minuts.
D'aqusta manera aguantaria fins el quilòmetre trenta-set, ja que la mateixa roda es tornaria a desinflar-se i que hem feria seguir de tal manera fins a la meta.
                                                                         Pintxasso.

Quan ja havia esmorzat i dutxat estava mirant la bici i veig que el la part ¨carbon¨ del canvi s'havia trencat per la meitat i s'aguantava gràcies a unes fibres.

                                                                        Canvi trencat.

Finalment recunec que he rebentat la bici amb 40km. NOU RECORD!! :D

No m'hauria d'alegrar massa perque surtira cara la broma.

Conclusió: Una més per explica una experéncia que tant de bo no es repeteixi.

8 comentaris:

  1. mala sort Arnau,m´ha semblar veure´t a la foto que penjaré al blog,però no el no coneixernos,només per blog,no m´he atrevit,sort amb la factura.

    ResponElimina
  2. Ei Arnau tot això no ne gaire importancia, el mès important es que no t´has fet mal i la salut es bona, i això si que es el més important.
    ens veiem. m.a

    ResponElimina
  3. caray,¿todos esos contratiempos en una cursa...? desde que os sigo nunca habia leido una cronica similar.espero que la bici y tu rodilla os recupereis pronto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo tambien lo espero, mas que nada la bici. I suerte que no me pasa casi nunca :D Nos vemos ginetas.

      Elimina
  4. la leche noi te paso de todo,te falto enfrentarte a un jabali y salir victorioso.
    radio,pinchazo,patilla etc,etc,etc eso solo es $ lo importante es tu rodilla,yo hace un año tuve una caida con el regalo de trece puntos y a dos milimetros se segarme el tendon rotuliano.
    recuperate y sonrie,el resto dejaselo a tu padre que de buen seguro te dara soluciones.
    un fuerte abrazo crack.

    ResponElimina
  5. Lástima de no haberse topado con un jabalí porque ahora estariamos preparando un buen cibet... y respecto a la bici pues nada todo lo que se arregla con dinero tiene remedio lo importante es que sólo se haya hecho una rascada en la rodilla y algunos golpes varios.
    Un saludo biker

    ResponElimina