Radio

dilluns, 15 d’octubre del 2012

PALAU-EL SUI-COLLFORMIC-PALAU

      Avui, festiu a Palautordera en motiu de la Festa Major d'estiu, sortida en solitari de l'Arnau cap a El Sui ( alt.1319 mts ) passant per el Turò del Samónt ( alt. 1275mts ) també connegut a la zona com a Turó Novell.
      Pujada pura i dura des de casa fins La Cova http://obrincami.blogspot.com.es/2011/06/la-cova-darrera-de-sant-elies-190611.html, i després s'agafa un corriol força trencat i gens ciclable. Tres quilòmetres separan La Cova fins El Sui que es fan en pràcticament 60' i podriem dir que gairabé tot a peu arrossegant la bici o bé posant-la a l'esquena. Un cop ha arrivat a El Sui ( poc després ha arribat un altre bttro ) s'ha dirigit cap a El Pla de la Calma passan prop del Puig Drau i El Café i ja fins a Collformic. Ja només quedaba baixar per la carretera fins a Palau.
Feia un dia precios per gaudir de les vistes que t'ofereix l'alçada com els Pirineus ( ja estàn nevats ) el Turó de l'Home, Matagalls, el Puig Drau, Montserrat, el Tibidabo, La Mola, tot el Montnegre-Corredor i el mar...

 

8 comentaris:

  1. salidas en solitario,ummm me suenan a algo jajaja.
    buena ruta arnau y fantastica foto con un fondo nublado que bien se aprecia el fresco en ella.
    un saludo y espero estes fuerte y con ganas de guerra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi me encantan las salidas en solitario por que no hay sereidad ni hace falta esperar ni sentirse esperado. Que vaya muy bien!!

      Elimina
  2. eso es una ruta de caracter,no la conozco, pero los que me cuentan no se estan de ostias y dicen que es un verdadero furor y muy dura.un diez para el arnau..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La verdad es que es preciossa, pero mejor hacerla a pie. Que vaya bien i haver si hos apuntais en la del Montnegre BTT eeeh!! Salud biker's.

      Elimina
  3. MOlt Xula la foto, recorregut trencador no apte per a rodadors jeje

    salut m.a

    ResponElimina
  4. Això es podria bici-trecking. A veure si en Kiliam Jornet té collons de córrer per les muntanyes arrosegant la màquina.

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Ja ho pots ben dir BICI-TRECKING amb majùscules. Probablement en Killian hauria d'entrenar una mica més...

    Salutacions amic

    ResponElimina