Radio

diumenge, 16 de setembre del 2012

COPA CATALANA INTERNACIONAL a Castellolí, 160912

     Avui pel matí, penúltima prova puntuable de la Copa Catalana Internacional a Castellolí. La matinal a començat una mica envoirada però ràpidament s'ha anat desfent deixant pas al solet. Després del fiasco que va fer l'Arnau a Bescanó a la copa Gironina que es va veure obligat a abandonar a 10' de començar la prova per no trobar-se bé, teniem una mica de mal gust de boca que avui ens teniem de treure sí o sí.

    S'ha colocat en segona linia de la graella però després del tret de sortida ha hagut un embolic entre corredors ( esmolet i peus a terra ) i això l'ha fet perdre una mica de temps arriban al final de la primera pujada d'uns 300 o 400mts dels últims, en un recorregut de 6qms. força entretingut amb baixades molt tècniques calía esforçar-se de valent per no perdre el fil. La resta de la cursa ha estat qüestió de remuntar posicions fins arribar en 8é lloc en un estira i afluixa darrera d'en Toni Alcantara de l'Amunt de Lliçà.
 
 

Una gran carrera tenint en compte que ja estem acabant la temporada. Felicitats Arnau !

Cal destacar la bona actuació de la Silvia Roure ( la cadet de l'equip ) que ha arribat en primera posició.
Felicitats campiona!!

6 comentaris:

  1. arnau ha tenido un poco de mala pata al inicio de la prueba,pero como un campeon ha ido escalando posiciones y con merito.tu si que vales...!!!!¿es psible que arnau hace una semana estuviese por el corredor entrenando...? ¿suele ir por esa zona...? me parecio por un momento que fuese el, a lo mejor me confundi,gracias..!!!

    ResponElimina
  2. Si estuve por ahi el lunes pasado dando una vuelta. Provablemente era yo.
    Grácias por vuestros comentarios.
    A ver si un dia coincidimos!!
    Salud bttros

    ResponElimina
  3. Lastima pero olvidalo ya es agua pasada lamentarse ahora ya no vale de nada lo importante es mirar fijamente al horizonte y lanzarse a el para demostrar lo grande que sois los dos,uno corriendo el otro sufriendo y como dije un dia tragando huevos de ver a su chico hacer locuras encima de la bici.
    Un abrazo fuerte muy fuerte arnau animo y sigue dandonos alegrias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si, ese es el plan mirar hacia adelante y aprender de los errores de las situaciones pasadas y ver que siempre hay partes positivas...
      Un saludo biker

      Elimina
  4. MOLT BÉ ARNAU,FELICITATS,ENCARA QUE,SI ETS UNA MICA AMBVICIÓS EN AIXÒ DE L´ESPORT,VEURÀS QUE DEVANT TEU HI HAN 7 ,PERÒ LA MEVA FILOSOFIA HEM FARIA VEURE LA PILA DE BIKERS QUE VAN QUEDAR DARRERA,SEGUEIX AIXÍ,LA CONSTÀNCIA SEMPRE DÓNA FRUITS.ÀNIMS,I ENS VEIEM PER LA MUNTANYA!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que si, aquesta és una bona filosofia, també és la nostra. El que passa és que sí en el dia de la cursa es tingut un entrebanc dons et queda el clàssic mal de gust de boca pensan lo be que ho haguessim fet...però finalment sempre som positius.
      Ens veiem, salut biker

      Elimina