Radio

dimarts, 10 de juliol del 2012

COPA CATALANA INTERNACINAL a BONANSA, 070712

Aquest Dissabte passat hem anat a Bonansa ( Hosca ) per participar en la prova de la Copa Catalana Internacional, dins el marc dels Skygames ( Jocs Olimpics de Muntanya ). Sortida a 2/4 de 8h. del matí del mateix Dissabte i arrivada a 2/412h.
Dia assol·leiat amb algunes boires típiques del Pirineu, tot i que els homes del temps deian que s'esparaban pluges per la tarde i una temperatura entre 14°C i 18° C. La cursa era a partir de les 16h. i pràcticament sortian tots junts, per categories però una darrera l'altre. A l'Arnau no l'hi va anar gaire bé, potser va acusar l'alçada  uns 1250mts. en el punt de sortida, dons no trobar mai un bon ritme de carrera.
Circuit de 17qms. pistero però molt pedregós, trams amb moltes basses i no molt tècnic. Finalment va arrivar en novena possició.





Ens prepararem bé les dues properes que es faran a Castellolí i a Montjuich el proper mes de Setembre.

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias por tus felicitaciones, para nosotros lo más importante es estar ahí disfrutando de la bici !!!

      Elimina
  2. ya no se que pensar,pese a esa novena posicion,circuito tecnico y pedregoso.Arnau tu te adaptas a todo..!!!! para mi siempre crack.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es cierto los recorridos son de lo más variopinto, así que toca adaptarse a todas las variedades de circuitos, gracias por los ánimos amigos Ginetas.

      Elimina