Radio

dilluns, 20 de febrer de 2012

X Campionat La Selva a Riudarenes 190212

      Ahír diumenge, vam participar en la X Edició del Campionat La Selva a Riudarenes, la primera de les tres proves que es faran aquest any. Ens serviran de preparació per les futures curses com ara les de la Copa Catalana que la primera serà el 11 de Març a Banyoles.Tota una clàssica de la MTB.
       A Riudarenes, per cert, el dia no pintava gaira bé. Estaba ennuvolat i feia fred. Pràctcament a 0° . El sol no va començar a lluïr fins a migdia. Així que calía abrigar-se de valent. Pel que fa la cursa, poca gent. Molt poca gent. Mals entesos entre el Consell Comarcal de La Selva i la Federació de Girona de Ciclisme que no van entrar en raó alhora de fer que no es solapessin les dates de les curses del Campionat de La Selva i les del Open BMWBTT. Una llàstima.

        L'Arnau ahír va estrenar la categoria, "Cadet". Va fer segon. En un circuit força trencacames i dur però al mateix temps molt divetit. La setmana que ve anem a Vilobi d'Onyar a veure que tal ens va.2 comentaris:

 1. ya comienzan las cursas...!!!!! Arnau sigue al pie del cañon, verdaderamente es una maquina del mtb,segundo, y esto acaba de comenzar..!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sin duda ha sido un buen comienzo, aunnque no està del todo bien todavia. Le hace falta algunas carreras más para ponerse a un buen nivel.
   Salud bttros

   Elimina