Radio

dimecres, 30 de novembre del 2011

X Copa Gironina, La Bisbal de l'Empordà 271111

Aquest diumenge passat hem anat a La Bisbal per participar en la X Copa Gironina, que tot i que queda ancara una cursa, ja donem per acabada la temporada, ara toca descansà i refent-se de totes las carreres i dels entrenaments, que no han estat pocs, de ben segur que l'hi anirà bé per afrontar el proper any al canvi de categoria i potser també noves competicions ancara per confirmar.

En una jornada que ha primera hora ha estat molt fresca ( a tocar del riu Daró ) i que a mesura que avançaba el dia la temperatura s'anaba recuperant. Bona assistència dels corredors infantils, en un circuit força rodador i amb molt fang seqüela de tants i tants dies de pluja.



Ha tingut problemes mecànics amb la cadena que s'ha l'hi sortia en varies ocasions, situació que l'hi a fet perdre algunes posicions, finalment a passat per la linia de meta en setena posició.

2 comentaris:

  1. veig una nova disciplina el bikewater,

    fins aviat m.a

    ResponElimina
  2. como siempre y a pesar de todas las circunstacias mecanicas el arnau no para.tambien me alegro de que acabe las cursas,como bien dices, ahora toca descansar. hasta pronto ,proxima y ultima carrera.nos vemos..!!!

    ResponElimina