Radio

dilluns, 26 de setembre del 2011

X COPA GIRONINA a SALT 170911

Aquest dissabte passat per la tarde es va disputar a Salt la segona prova puntuable per la X Copa Gironina. Molts corredors de totes les categories i força calor. El circuit reduit a 13 qms perque la organització va decidir que el de 20 qms era massa dur per els infantils. També hi va haver molta presencia de corredors que no anaban a competir ( feian un passieg ) i aixó va fer que els més ràpids dels infantils en els primers qms de la cursa ja es trobessin aquests que anaban més lents i que van sortir 5 minuts abans.

Pel que fa la cursa res a dir, més curta per exigències del guió, però molt ràpida, L’Arnau  en l’últim tram de carrera quan anava tercer s’ha li va torçar la cala del peu dret i va tenir moltes dificultats per seguir pedalan adequadament i finalment va perdre dues posicions.

Així que un cinqué lloc i el mal gust de boca, per haber deixat escapar un podium