Radio

diumenge, 3 de juliol del 2011

OPEN KID'S CUP TACTIC a PORQUERES, 030711

     Avui una vegada més de competició, la penúltima abans de les vacances d'estiu. Hem a anat a Porqueres a disputar l'Open Kid's Cup Tàctic en un matí amb força sol. Un circuit segons l'Arnau bastant dur i trencacames, d'una sola volta de deu qms. pels infantils.
   

     Ancara portavem l'espina clavada de la setmana passada a Cardedeu, que vam tenir tants problemes amb el desviador. Així que avui la qüestió era conservar la mecànica fins el final i intentar fer un bon paper en la classificació. I la veritat és que no podia anar millor, amb un segon lloc. Tot a sortit perfecta.

Felicitats Arnau.


Doncs només començar la carrera anava a posar el peu al pedal i m'ha patinat, i he perdut temps. Després l'he aconseguit posar i he apretat fort, per agafar bona posició abans del corriol, i m'he posat 3er. Després el Pau Caliz ha tingut un entrevanc i m'ha frenat una mica i mentrestant l'Arnau Donate ens adelantaba i m'hi he posat a roda per no perdre puntada. L'Arnau ha afluxat una mica i m'ha deixat pasar, (per que som dels mateix equip i ens hem d'ajuda) pero el seu canvi comensava a enpitjora i el Guillem el passa i sem posa a radera i 800m després del corriol m'adelanta en un rapetxor i amb poc temps el perdo de vista peró en la trialera de baixada te una caiguda i l'atrapo peró s'hem torna ha escapar. Tot i que jo li portava uns 10 segons al 3er. Després vaig fen 5km en solitari per un circuit desconegut. I finalment comensu a trobar gent. Arriba la part plana del circuit amb 1km de pista molt rápida fins arribar a trobar 2 pujadetas finals abans del baixador a metaa!!


1 comentari:

  1. uuuuuuuuuuuu, que caña .....!!!!! que onda arnau...!!! you know .saludos y mucha fuerza ,gracias por vuestros comentarios.

    ResponElimina