Radio

diumenge, 8 de maig del 2011

I KID'S CUP COPA CATALANA, SANT LLORENÇ DE MORUNYS, 070511

Xavier:



    Ahír, vam anar a Sant Llorenç de Morunys ( La Vall de Lord ) per disputar la I kid's Cup Copa Catalana. Vam gaudir d'una bona jornada bttra, junt amb la resta de membres de l'equip del Medina Llagostera, tot i que el temps no va acompanyar gaira bé gens, però amb la gent i l'ambient que es respiraba per la zona era inmillorable. El circuit molt cortet d'uns 2,2 qms. però amb alguns trams  força tècnics a causa del fang.   En aquests trams més complicats els més grans van tenir molts problemes per no xocar amb els més petits que la majoria ho feian caminant, prou feina tenian a baixar arrossegant la bici que a més els tenian de deixar passar.
L'Arnau va fer una bona sortida colocant-se dels primers en els primers compassos de la cursa però ho va  acabar pagant car el final de la carrera, va arribar en cinquena posisció.
 El video de dissabte i diumenge VIDEO

Arnau:

El viatge va anar molt bé, tot i que era llarg i la carretera de Barga-St.Llorenç de Morunys era molt llarga i amb moltes curbes i es feia pasada.
Va ser arribar a St. Llorenç i començar a ploure amb moltes ganes.
Vem donar una volta per la zona, ens vem trobar amb els Medina, i quan van anar a dinar nosaltres també, pero al cotxe...
Després vem anar a fer l'inscripció i a fer un parell de voltes al circuit per coneixel bé.
I fins l'hora de la cursa vaig escalfar xerran amb els del team fins que van cridar als corredors. Jo hem vaig posar a la primera fila de parrilla. Quan va sonar el xiulet hem vaig posar 2n i 3er. pero poc després hem va començar a fre mal la panxa i no savia com pedalar. A la segona volta começavem a trobar nens de principiant i alevins i a les zones més astretes no podiam pasar-los pero al final després d'una dura i llarga carrera vaig acabar 5 de 15...no està malament després de la meva panxa...i...ES LA COPA CATALANA!!





2 comentaris:

  1. comentar que siempre estas ahi , de los primeros ,eso siempre da mucha fuerza para seguir con este gran deporte animo..!!!

    ResponElimina
  2. ...a veces amigo mio, cuando tienes un mal, o simplemente crees que no estas fino....ese dia haces un carreron..

    ResponElimina