Radio

dissabte, 21 de maig del 2011

CUBE ELITE HPC RACE

Xavier:

    El dia de Sant Llorenç de Morunys vam parlar amb en Quim del Medina Llagostera perquè tenia intencions de vendre la seva bici, així que ja ens vam entendre. Calía esperar que l'hi arrivés la nova.
    Dons bé, ahír vaig portar a l'Arnau una mica enganyat al taller, per donar-l'hi una sorpresa. I allà estava la bici, a punt de marxa. No cal dir rés més.

     Aquest matí hem anat a fer un tastet, d'uns 15qms. pels voltants de casa i la veritat es que hem tingut molt bones sensacions. El fet que només porta dos plats, no sembla que haigi de ser cap problema, en principi. ho valorarem en les properes sortides.
La màquina en qüestió i l'Arnau

Arnau:

Doncs si !!! Hem va ven enganyar. Bé doncs la "Cube" esta en plenes condicions per correr demà a Tossa de Mar i segur que es portara moolt bé!!

Hi he trobat moltes diferencies respecte la "Orbea" per que nomès té dos plats, el canvi es d'aquest que giren el puny, la suspencio es força toba, el quadro baixet...

6 comentaris:

  1. Bona burra si senyor, a veure com van els dos plats ,ja comentareu sensacions. Per cert les manetes gripshift, alhora de canviar son una maravella,un xic sorollos si, pero...; " no hi ha res perfecte"
    a gaudir-la
    salut i força

    ResponElimina
  2. Ohh !! quina bona adquisició!!. Esta com nova aquesta máquina!. Salut i pedals per poder fer-la anar...!!. Ara toca una mica de adaptació amb el tema de dos plats i d'aqui a res ja veurás que no tindrás problemes.

    ResponElimina
  3. muy guapa la cube. ahora a experimentar nuevas sensaciones que seguro seran buenisimas.un saludo que la disfrutes..!!!

    ResponElimina
  4. Us asseguro que la gaudiré al máxim!!
    I a la següent entrada hi ha una demostració!! ;)

    ResponElimina
  5. Felicidades por la nueva adquisición, buena maquina.
    Animo!

    ResponElimina