Radio

dilluns, 16 de maig del 2011

4h. Btt Resist-Ter a Torroella de Montgrí. 140511

Matí molt assol·leiat, però per la tarde ...
Xavier:

Dissabte a Torroella de Montgrí es va celebrar la primera prova de 4h. de resistència on van participar fent equip de tres masculí en Dani Guinó ( del Btt Llagostera ), l'Arnau Donate i l'Arnau Oliver ( ambdos del Medina Llagostera ). On va haver més competència va ser justament en aquesta categoria, més de trenta equips amb corredors de totes les categories i nivells competian junts.
Nosaltres ja vam arribar pel matí ( a 2/4 d'una ), amb temps per tot,  de fer el circuit un cop ( 2,7qms. molt xulo, amb corriols molts estrets ), de dinar, esperar que arribin els companys, de agafar el dorsal, el testimoni de volta, i com no de gaudir d'una jornada bttra que prometia ser molt llarga. Així com el matí va ser molt assol·leiat, l'inici de la tarde ja no pintaba gaire bé, la negró que es veia el fons cada cop era més propera a nosaltres.
Donen la sortida i cinc minuts després es posa a ploure fort , haviem acordat fer dues voltes a l'inici per no penal·ltzar tant en les entrades al box, però en Donate es dona un cop fort al genoll ( petit trau ) amb la forquilla o amb la potència ( el canvi de la bici no l'hi anava bé ) i al final de la primera volta va demanar el relleu, va entrar l'Oliver ( la pluja in creixendo ) que sí, que va poder completar les seves primeres dos voltes, i darrera seu en Dani que també les va poder completar.

Moment d'entrega del testimoni
Ja haviem entrat en el ritme normal de cursa. A dos quarts de sis va semblà que parava de ploure però va ser això una treva de 8 o 10 min. i tornem-hi que ha estat res. A les sis, els nostres corredors van començar a fer una volta cadescun i va ser aleshores quan l'organitzacó va preguntar a tothom, sobre la possibilitat de escorçar  la prova a tres hores per culpa de la pluja, que havia endorit el circuit, i va sortir que sí per mojoria.

Preparan-se pel proper relleu
Sort que ho van retallar a tres hores al final, tots anavam molls de cap a peus i amb força fred per culpa de la tramuntana que no va deixar de bufar en tota la tarde.
El millor de tot, la cara que feian els components de l'equip, que tot i les inclemències del temps van disfrutar de valent d'una fantàstica jornada bttra.

19ns per equips de tres masculí.

                                                           Molt bé nois, ho repetirem.

2 comentaris:

  1. siempre al pie del cañon,el ampurda,siempre digo que me encanta...!!!! lo peor, la tramontana,lo mejor,pasarselo bien y en equipos disfrutando de btt y mas.algun dia me gustaria conquistar el castillo de torroella de montgri,vaya ganas le tengo...!!!!

    ResponElimina
  2. Bona experiencia, sobre tot ara que ja ha passat i esteu a casa secs, suposo que algún camalic a netejat les burres ehhhh Xavi..

    jeje..
    salut i força a les cames

    ResponElimina