Radio

dilluns, 21 de març del 2011

I OPEN INFANTIL GIRONI, LLORET DE MAR 200311

Xavier:

    Ahir vam anar a Lloret de Mar a disputar el primer Open Infantil Gironí. En un dia una mica ventós i de tant en tant envoirat. A la categoria infantil els hi van posar un circuit d'uns 3'5 qms. i l'hi tenien de donar tres voltes, no era molt exigents. Al final l'Arnau ha fet un merescut tercer lloc a pocs segons de l'Arnau D. amic i company d'equip.









Arnau:


Hola gent, amics i seguidors d'aquest blog!
Aquest dia 20 de Març vem anar a Lloret a competir a l'open infantil. Al arribar feia bastant de vent i donava molta sensació de fred. A l'hora de fer l'inscripció hem vaig trobar el tiet de l'Arnau Donate i hem va dir que l'Arnau arribaria més tard.
Després, vaig anar a voltar una miqueta pel circuit vaig anar saludant i xerrant amb als colegas que m'anava trobant fins que va arribar l'Arnau que llavors amb ell vem anar a fer una volteta sencera a tot el circuit, per coneixer els racons més tecnics i complicats del traçat. Ens vem fer la anomenada "pujada imposible" dos o tres cops i despres ens vem quedar a la zona de la meta xerrant i l'Oscar entre d'altres fins a l'hora descalfar per el moment de la sortida.
La carrera comença, l'Arnau Oliver fa una bona sortida i l'Arnau Donate sembla que adelanta posicions...!
Finalment després de l'arribada a meta el Francisco del Basolí fà 1er., al final de la petita lluita amb l'Arnau Donate i l'Oliver queden 2n. i 3er.
Quina carrera més emocionant senyores i senyors!! 
Així se sentiria la carrera si fos la formula 1.  ;)
Vinga amics fins una altra!

BeTeTerus al PODERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!








    Ja sé que la setmana passada vaig dir que el dissabte 19 aniriem a fer l'Open Tactic, però la Federació en un comunicat va dir que quedava prohibida l'assistencia dels corredors de la categoria infantil les dues primeres curses, un lio que tenen que no saben ni ells com arreglar-ho. En fi, quan toqui ja anirem.

6 comentaris:

  1. lloret? uy,anda que no hacemos rutas por ahi.felicitar como siempre a arnau que como siga asi ,ni jesus hermida nada tiene que hacer .saludos peña!!

    ResponElimina
  2. .. sí, eso es cierto, esta vez hemos estado muy de vuestra zona de ruteo.
    Grácias por las felicitaciones.

    ResponElimina
  3. mmmmm podium...ya me gustaria a mi montarme alguna vez en el.
    el chavalote tiene madera..cuidalo!!

    aa el blogg de tu hija, unos temas muy interesantes...se ve que viene de familia con clase..vaya hijos es admirable..

    ResponElimina
  4. .. No me cabe la menor duda que con tus números en los entrenamientos y con tu empeño llegarás a conseguirlo. No dejes de intentarlo pero siempre disfrutando en el intento.
    Grácias por tus comentarios sobre mis chicos.

    ResponElimina
  5. Greetings from the land of Volcanoes Arequipa,Perú

    ResponElimina
  6. Enhorabona Arnau. A seguir, seguir i seguir......
    Salut

    ResponElimina