Radio

dilluns, 7 de febrer del 2011

I OPENBTTBMW, a Llambilles

Xavier:

     Primer de tot, dir-vos que ara correm pel Medina Llagostera, un canvi simplement per millorar les condicions com a corredor, i tenir companys amb quí poder compartir els moments abans i després a les carreres.

   Ahir diumenge, vam anar a participar en la primera cursa de la I edició del OPENBTTBMW a LLambilles, va ser un dia força fred ( -2º C a les 8h. ) a primeres hores del matí, gens extrany sí tenim en compte l'epoca de l'any en que estem, sort que va fer molt sol, i la temperatura va anar pujant constanment.

   Retard involuntari de l'organització per començar ( 30' aprox.), degut al lio de les llicències. Molt alta participació de bikers de totes les categories.

    Pel que fa la cursa, ha anat molt bé, arrivada en sisé lloc (corredors sense llicència feian la popular), en un circuit curtet, però a la vegada força exigent, física i mecanicament, per culpa dels corriols de pujada i del fang acumulat en algunes de les zones del circuit. En definitiva, un recull de bones sensacions.







Per veure la classificació de la volta curta aquí

4 comentaris:

  1. muy bien chicos,asi.continuar disfrutando de estos acontecimientos ademas de rutear por las montañas.enhorabuena bikers!!!

    ResponElimina
  2. Muchas gracias amigos, por vuestros ánimos, intentaremos seguir todo el campeonato, para ver cómo estamos, de cara al resto de temporada.

    ResponElimina
  3. con un buen espiritu competitivo nada se resiste..

    pronto empezais la temporada..pues bueno a disfrutarla,,

    ResponElimina
  4. A Pedro: Eso es, lo mejor de todo es que disfrutamos encima de la bici.

    ResponElimina