Radio

dimecres, 31 de juliol del 2013

UCI WORLD CUP MTB 2013, VALLNORD, ANDORRA

Hem passat un cap de setmana d'escàndol a Andorra, perquè vam anar a veure el campionat del mon de XCO ( racing ) el dissabte  i de DH ( descens ) el diumenge a l'estació de Vallnord ( La Massana ).
Hem aprofitat per treure la tenda de campanya de les golfes que ja feia tres anys que no la feiem servir. També van venir el meu company Miquel Ángel i el seu pare.


Camping Valira a Andorra la vella

Orgaització excelent la que vam veure a Vallnord, tot estava super controlat, i segons l'horari previst, tal i com l'esdeveniment exigia. El temps explèndit i inmillorable.

Estació de Vallnord ( La Massana )

El dissabte vam veure la cursa de les femines elit, deunidò com pedalan les noies en aquest circuit tan extremàdament exigent per una prova d'aquestes característiques i la de masculins elit que va ser per treures el barret. Amb un Absalón excelent que va començar últim en els primers metres per una sortida de cadena i que va remontar fins a la vuitena posició i en Nino Schurter va acabar guanyant fent una cursa inteligent, es va reservar fins a l'ultima volta per endursa la victoria i la dels sots 23 només vam veure la sortida perquè ja vam marxar cap a el camping.

Anna Villar


l'Arnau aquesta vegada d'espectador

Anna Villar


A.Donate, T. Alcantara, A. Oliver. Fidels culegas de les curses de BTT.

Sandra Santanyes
A pocs metres de l'inici de la cursa

Nino Schurter

Jose Antonio Hermida


Nino Schurter

Julien Absalon

Jose Antonio Hermida

Nino Schurter

Julien Absalon

Jose Antonio Hermida


Diumenge la cosa va anar diferent, vam arrivar a 2/4 d'onze a La Massana després d'haver desmontar tot els estris del camping. Només arrivar ja ens vam posar pantalons llarcs i les botes de muntanya perquè plovia i això no pintava gens bé, dons teniem idea de passar-hi tot el dia per poder veure les dues curses de descens que feien. Les femines elit i masculins elit. Sort que va ploure poca estona i entre clariana i clariana vam aguantar tot el dia com uns campions.
Quin circuit tan bèstia el que van preparar els de Vallnord per aquesta prova, amb unes baixades acollonants i que els corredors amb aquelles bicis purasang sortejavan sense problemas i a tota velocitat. Va ser molt exitant.

 
Es deixaven veure les averies  

Anaven litaralment volant 

Una mala caiguda obligava a l'organizació a parar la cursa 20 minuts 

ARNAU: El meu idol: Danny Hart  

 Quin desnivell senyores i senyors...

4 comentaris:

  1. he disfrutado muchísimo con esta crónica y con las fotos,que pedazo de cracks..!!! buena jornada de fin de semana nos habéis presentado,envidiable..!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo cierto es que lo hemos pasado en grande viendo a nuestros ídolos participar en una carrera. Eso es pedalear...
      Un abrazo Ginetas

      Elimina
  2. ehhhh pajaro menudo finde,por alli estubieron amigos mios y se lo pasaron en grande viendo volar a los DH.

    UN FUERTE ABRAZO CRACK.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí sí vuelan casi de verdad, ha sido genial estar en ese evento con todos esos cracks de la MTB i del DH...
      Un abrazo Juan

      Elimina