Radio

dijous, 5 de juny del 2014

Juanmaiden - Challenge i Campionat de Catalunya DH, Avià. 010614


Els entrenaments de dissabte:














Hola amics

    Aquest cap de setmana hem anat a El Bergadà, més concretament a Avià, on es celebrava el Campionat de Catalunya i la 4a prova puntuable del Challenge DH. El dissabte va ser molt inestable pel que fa el temps però vam poder fer, més o menys, els entrenaments segons estaba previst.
Diumenge en canvi va fer un dia força assoleiat i amb una mica d'airet fresquet que amb el pas de les hores va anar deixant el circuit en óptimes condicions per la pràctica d'aquest esport.

Foto de familia


   A primera hora del mati varem anar a fer el primer remonte d'escalfament al Pla de Coforb. Amb foto de familia. Mentre en Martí, en Charlie i l'Arnau feien la baixada nosaltres anavam avall cap els parkings que l'orgaització de la prova ens havia preparat prop de la linia d'arriavada.






Juanmaiden i obrincami per fí junts

    Allà mateix ens varem trobar amb en Juanmaiden. Un amic cicletero que estiueja al Bergadà i només ens coneixiem a través dels blocs. Ens feia molta ilusió trobant-se, teniem moltes coses que dir-nos. Va ser un gran moment sens dubte el més esperat de la jornada. Espero tornem a coincidir i sobre tot amb més temps. Gràcies per la teva companyia. Una abraçada amic.





Enllaç de com va anar la cursa:



A les 10h. es va iniciar la cursa, així que calia esperar i posicionar-se be per les fotos de rigor.

En Martí

L'Arnau et dedica aquesta foto Juanmaiden

En Charly


















     A la segona va ser diferent vaig anar circuit amunt per trobar un bon lloc per on passessin els corredors molt propers i fer unes fotitos. Finalment l'Arnau va fer 2'58"586 i 5é junior ( 3r de primer any) pel que fa el Campionat de Catalunya i a la Challenge ( 4 proves ) va acabar el campionat en 4a posició a la General.

En Charlye
En Martí




L'Arnau

Podi de la general del Challenge DH.

Especialitat de la casa:
Amb molta violencia! :P                                                                                      Photo: Xavier Oliver
                                                                                                                              Rider: Arnau Oliver

El 20 i 21 de Juny comença la Copa Catalana de l'especialitat a Vielha. Dons allà que anirem a donar guerra amb la Ventana. i després cap a ... uff!! ja ho anirem veien sobre la marxa.




     





1 comentari:

  1. joder nada mas entrar y veo una foto dedicada a mi persona...mil gracias arnau me haces sentir especial gracias de corazon,pena de no poder disfrutar mas de tu compañia y de poder conversar contigo y ver tus ideas y planes de futuro.tu padre ya me puso un poco al corriente y desde aqui te animo a que te lances a este mundo y te lo comas a bocados,aprovecha todos los consejos que te de tu padre,algunos seran cansinos y lo entiendo ya que yo en su dia tambien fui revelde.
    no dudes en ariesgar en lo mas minimo,pregunta y veras como seras respondido con sabiduria que en los tiempos que corren no tiene precio.

    ahora me dejo de dar el sermon t te felicito por ese fantastico cuarto puesto,los tienes bien puestos y eso se nota al estrecharte la mano.recibe un fuerte abrazo de un admirador incondicional de tus locuras.,

    a ti xavier darte las gracias por tu tiempo ya que ese dia tenias que estar con arnau haciendole fotos.
    un fuerete abrazo y nos vemos si todo sale bien en la molina.

    ResponElimina