Radio

dimarts, 10 d’abril del 2012

OPEN TÀCTIC GIRONA, SANT JOAN LES FONTS, 090412



Ahír diumenge vam anar a Sant Joan Les Fonts al costat d'Olot per participar en la segona prova puntuable pel Open Tàctic Girona acompanyats per en Kim, tiet de l'Arnau. Un matí ennovulat i fred. Força presència de corredors cadets en un circuit d'uns nou qms. la volta ( dues per completar la prova ) i força exigent, amb trams que calia desmontar de la bici.



L'Arnau va tenir un mal dia, en els primers qms. tenia una mica de mareig i després, molt abans d'acabar la primera volta, el disc de fré de darrera s'ha l'hi va torçar molt, provablement per un cop de pedra projectada per ell mateix o per algún altre corredor, quedan-l'hi la roda pràcticament frenada. Amb tot, va passar per la linia de meta en la primera volta amb la roda de darrera punxada, sort que la Magda Duran l'hi va poder donar una d'aquelles bombonetes per inflar-la. GRÀCIES MAGDA.

Va decidir fer la segona volta o com a mínim intentar-ho. S'ha l'hi va anar passan el mareig. I va anar fent una mica com va poder ì va finalitzar la prova. Arrivan en desena posició. Sí més no, puntuarem.

Felicitar des d'aquí a l'Arnau Donate per una mereixedora tercera posició.

En fí, la propera, el 22 d'Abril a Fornell de la Selva.

1 comentari:

  1. un dia malo lo tiene cualquiera,el animo siempre arriba y la salud lo primero.espero estes recuperado para afrontar la siguiente etapa,veras como mejoraras y habra mas suerte.animo..!!!

    ResponElimina