Radio

dilluns, 13 de juny del 2011

I OPEN INFANTIL GIRONÍ A ULLÀ, CAMPIONAT PROVINCIAL

Xavier:

     Ahir diumenge vam assistir al Open Infantil Gironí a Ullà, en un matí força assolellat. Vam trobar un terreny bastant aixut, es nota que aquí no plou tant com a Palautordera. Considerable assistència dels infantils perquè avui es feia també el campionat provincial.

Els tres medinas
    El circuit d'uns 3,5qms. per corriols estrets on es feia dificil els adelantaments. L'Arnau es va posar molt aviat en els primers llocs però abans del quilòmetre dos de la primera volta, té una caiguda on el passen la majoria dels infantils perquè ancara no s'havia estirat el grup. La resta de la cursa us la podeu imaginar intentant recuperar posicions. A final va poder acabar quart però amb una mica de mal gust de boca tal i com va anar tot.



3 comentaris:

  1. lamentablemente las caidas forman parte en las competiciones..henos de dar gracias a dios por que normalmente no traen mas consecuencias

    pedro

    ResponElimina
  2. este chico cada dia nos sorprende mas,muy bien arnau,nunca tiras la toalla.felicidades de ginetas bikers,un cuarto puesto tampoco eata nada mal despues de lo acontecido.de crak,si señor...!!!!!

    ResponElimina
  3. Sembla un circuit molt ràpit, i es veia molt sec, cosa que facilita les caigudes, tot i que si pots continuar es senyal que no t´has fet gaire mal, al final vas entrar a davant.
    Sempre cal mirar la part positiva..

    salut

    ResponElimina