Radio

dimarts, 30 de novembre del 2010

IX COPA GIRONINA, LE BOULOU ( FRANÇA )








Xavier:

Bé, avui jornada per oblidar. Últim dia del campionat de la Copa Gironina, i que paral·lelament es dispostava també l'ultima cursa puntuable pel campionat dels Paisos Catalans a Le Boulou ( França ).
Tot anava una mica tard, però al mateix temps a favor nostre, hem esmorçat tranquilament, hem escalfat correctament, etc. Al final amb mitja hora de retard han donat la sortida i ha anat segons el previst, apretar fort desde el darrera i recuperar posicions abans de les fortes pujades del recurregut curt.
I així ha estat, però quan anava 4rt de la seva categoria i ja havia arrivat practicament a d'alt del primer turó, se l'hi ha sortit la cadena cap el quadre i ha quedat completament encallada, tot i la ajuda d'un controlador, la cadena ha quedat força cargolada. I l'Arnau finalment ha hagut de abandonar emportan-se una gran decepció com és natural.
La veritat es que la sort no l'ha acompanayat gaire en aquest campionat, però és qüestió de passar pàgina ràpid i pensar en les properes cites,com Vallgorguina i Llagostera ( marxa per parelles ) amb el seu amic Arnau Donate.

Arnau:

La sortida es feia al costat d'una fabrica vella. Com a dit el meu pare la carrera començava una mica tard pero ho vem aprofitar a favor per escalfar. Com que a la carrera anterior no vaig puntuar per un punxada no he fet parrilla, sortin a radera d'unes noies que feien molt tap. Just començar el xiulet, intento avançar aquestes noies i quan ho aconsegueixo, apreto tan com puc el ritme amb l'Arnau Donate a roda per millor per que ho feia més maco. Al cap d'una estona de pujar atrapem al Marc Vila perquè no es trovaba bé i l'adelantem. Li començem a treure segons fins que adelantan a gent gran atrapem a l'Oriol Queralt, i també l'adelantem. Poc després, li trec metres a l'Arnau i just després d'arribar a d'alt, en un rapatxo vull posar platillo però em cau la cadena i se'm queda completament travada i quan arribo a un control corrent perquè no podia pedalar, aconseguim treura-la a estravades pero ens queda molt torta i els meus ja m'avien tret molts minuts i decideixo tornar.
Però bé, una més per explicar.

BTTerus al podeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada